Performance Technologies SRB d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Performance Technologies SRB d.o.o.

Senior PHP developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Virtual Reality
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Skype, telefon, ponovo telefon, online test. Kompanija je u centru Beograda, ali kao đavo od krsta izbegavaju uživo kontakt. Ali očigledno nije slučajno već vrlo promišljeno i tendenciozno (i.e. lakše je igrati se na daljinu)
Pitanja sa intervjua
  • Rad na test projektu koji prosto ne radi u skladu sa opisom i traženom specifikacijom. Školski primer testa gde neko namerno postavlja prepreke u cilju očuvanja ličnih pozicija i beneficija, i tako 9 meseci se vrti isti oglas gde se izvodi zaključak da navodno niko ne može da reši jedan prosto prošireni projekat, koji je po prirodi trivijalan za svakoga sa 3+ god iskustva.

utisak sa intervjua postavljen: 28.02.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Performance Technologies je nezavisna online medijska agencija sa snažnim akcentom na online marketing kampanje i brendiranje. Fokusiraju se na nove pristupe medijske kupovine i na optimizaciju kampanja, a njihov uspeh se zasniva na kvantitativnim ciljevima. U Nemačkoj, Perfomance media je agencija za online medije, koja se najbrže razvija. Kompanija ima više od 230 zaposlenih, od kojih je skoro 40 u kancelariji u Beogradu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer - Backend Services

Beograd  • Rok: 10.05.2019

Developing services for our online marketing platform as a Software Developer (intermediate to senior level) with a strong focus on the backend... (pročitaj oglas)

Agile Coach / Scrum Master

Beograd  • Rok: 10.05.2019

Be a process optimizer and motivator, you actively work on strengthening self-organization and personal responsibility of the team... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PERFORMANCE TECHNOLOGIES SRB
Adresa
Balkanska 2, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
14.04.2011.
PIB
107038888
Matični broj
20730099
Poslovni naziv
PERFORMANCE TECHNOLOGIES SRB DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nico Shenawai - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija