Phoenix IT Services

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

PHOENIX grupa, kompanija sa sedištem u Manhajmu (SR Nemačka), vodeća je evropska kompanija koja pruža jedinstvenu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu proizvođačima farmaceutskih proizvoda, apotekama i pacijentima u kompletnom lancu snabdevanja. Kompanija je aktivna u 26 zemalja Evrope, pruža jedinstvenu geografsku pokrivenost širom evropskog kontinenta i daje vitalni doprinos sveobuhvatnoj zdravstvenoj usluzi sa preko 34.000 zaposlenih. Kao vodeći evropski distributer u farmaceutskoj industriji, zajedno s veleprodajom, maloprodajom i farmaceutskim uslugama stara se da farmaceutski proizvodi budu u pravo vreme i na pravom mestu. PHOENIX grupa je aktivna i u preko 2000 sopstvenih apoteka u 13 evropskih zemalja sa oko 17.000 zaposlenih farmaceuta i kroz distribuciju preko 260 miliona pakovanja lekova uslužuje više od 120 miliona korisnika godišnje. 

PHOENIX IT Services je deo PHOENIX grupe u Srbiji i bavi se kreiranjem i unapređenjem softverskih rešenja za potrebe poslovanja farmaceutske maloprodaje. 

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PHOENIX PHARMA
Adresa
Bore Stankovića 2, Beograd-Čukarica
Datum osnivanja
04.11.1990.
PIB
100000266
Matični broj
07517807
Poslovni naziv
PHOENIX PHARMA DOO, BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
4646 Trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ružica Koren - Direktor
Momčilo Bojović - Direktor
Tomislav Živanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija