O kompaniji
5
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Soccerbet logo

Soccerbet

1

O nama

Soccerbet je jedan od lidera u konkurenciji onih koji u Srbiji priređuju sportske igre na sreću. Soccerbet se nalazi u vlasništvu kompanije Phuket d.o.o. koja zapošljava preko 1000 zaposlenih i posluje najviše od 280 lokacija, širom zemlje kao i u online segmentu. Kvalitet, profesionalnost i prepoznatljiv odnos prema igračima izdvajaju naše usluge na tržištu.

Uplatna mesta Soccerbet, s brendiranim obeležjima, odišu prijatnim i modernim ambijentima. Korektan odnos zaposlenih, a pre svega zagarantovana i brza isplata su ono što ljubitelji sporta i zabave cene, zbog čega su nam verni svih ovih godina. To je naša najbolja preporuka i motiv da budemo još bolji! Ponuda kladionice uključuje klađenje na više od stotinu igara, kao i usluge klađenja uživo na veliki broj fudbalskih utakmica nacionalnog šampionata kao i mečeva u zemljama širom Evrope i sveta. Osim fudbala u ponudi su i košarka, tenis, kao i mnogi drugi sportovi.

Sa ponosom predstavljamo internet klađenje na sajtu www.soccerbet.rs koje takođe obuhvata uživo klađenje kao i Online kazino. U našim poslovnicama zastupljeni su i slot aparati kao i elektronski rulet koji zadovoljavaju potrebe klijenata u oblasti igara na sreću. Sadržaj, informacije o promeni kvota, ponude u fudbalu i ostalim sportovim, informacije o klađenju uživo, osim na ulatnim mestima kao i na web sajtu, igračima su na raspolaganju i putem teletext-a na TV kanalima (PRVA, Sport Klub).

Sve pomenuto i niz drugih informacija, igračima daruje i Sportski magazin SOCCER, koji izlazi utorkom i petkom u izdanju Phuket d.o.o Beograd. Visoki profesionalizam sportske kladionice Soccer ispoljavaju i u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima. Za 17 godina postojanja sportske kladionice SOCCER učestovavale su u brojnim humanitarnim akcijama. Takođe, Soccerbet je znan i kao sponzor mnogih srpskih klubova i sportista pojedinaca.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod