Picerija Sv Stefan

Picerija Sv Stefan

Kontakt

Adresa Cara Lazara 10, 21000 Novi Sad - Sremska Kamenica, Srbija
PIB 100804031
MB 50454509
Predstavništvo Cara Lazara 10, 21000 Novi Sad - Sremska Kamenica, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Više od dve decenije (osnovana 1991.godine), na istoj adresi, u prijatnom ambijentu i sa odličnom kuhinjom, picerija ˝Sv. Stefan˝ Vam nudi mesto za miran ručak ili večeru u krugu najbližih. Udaljena je 4km od centra grada, a od Limana nepuna 3km. Nalazi se u mirnom delu Sr. Kamenice u ulici Cara Lazara broj 10, izdvojena od gradske vreve i saobraćaja.
Na brdu na kom se nalazi ima lepu otvorenu terasu sa prelepim pogledom na obronke Fruške Gore i zalaske sunca na Dunavu, idealnu za recimo jednu prijatnu večeru u dvoje. Takođe poseduje i malu baštu sa ulične strane, u kojoj je u vrelim letnjim danima zagarantovana hladovina, jer se nalazi pod debelim hladom loze, a od grožđa ove iste loze možete konzumirati, kao aperitiv, našu čistu domaću rakiju, kao i domaći orahovac. Uopšte, ambijent i enterijer je tako uređen da opušta i čini prijatnim boravak svakom gostu, te su nam mnogi ostali verni još od daleke 1991. godine.
U našoj kuhinji se svakako izdvajaju pice zbog kojih smo i poznati, i koje se pripremaju uvek istog kvaliteta, na tradicionalan ali samo nama svojstven način.
Imidž naših pica: ˝Sv. Stefan˝, ˝Sremica˝, ˝Mađarica˝, ˝Preklop˝,... je jedinstven i originalan, i oni koji su ih jednom probali dolaze ponovo.
U ponudi takođe imamo špagete i izvrsne domaće lazanje, kao i slatke palačinke. Organizujemo i manje proslave sa ponudom našeg originalnog roštilja, kao što je na primer: ˝Stefan rolat vešalica˝(bela vešalica punjena pečenom paprikom, kačkavaljem i šunkom, zapečena u pica peći), ˝Stefan punjeni pileći file˝i drugo. A u danima kada je loše vreme, ili kada ste zauzeti, ili kada vam se jednostavno ne izlazi iz svog doma, mi ćemo doći do Vas putem naše dostave (koja radi svakog radnog dana od 10:00 do 23:30) i doneti Vam sve sa našeg jelovnika.
U svakom slučaju, ako još niste bili kod nas, predlažemo Vam da ipak dođete i uverite se u kvalitet naše ponude, a mi ćemo se truditi da to i potvrdimo.

Doviđenja i prijatno !

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv PICERIJA SV STEFAN
Poslovni naziv SLOBODAN MARKIĆEVIĆ PR UGOSTITELJSKA RADNJA PICERIJA SV STEFAN SREMSKA KAMENICA
Delatnost kompanije 5610 - Delatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata
Pravna forma Preduzetnik
Adresa Cara Lazara 10, 21000 Novi Sad - Sremska Kamenica, Srbija
Datum osnivanja 28.08.1991.
PIB 100804031
MB 50454509
Zakonski zastupnici
Slobodan Markićević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu