Pintor Project d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Pintor Project je srpsko-čileanska firma koja se bavi dizajnom i razvojem veb sistema.

Upustili smo se u avanturu da bez početnog kapitala, ulažući sopstveno iskustvo, znanje i energiju, pokrenemo firmu koja posluje simultano na dva kontinenta – Evropi i Južnoj Americi. Ova ideja je nastala 2007. godine, prilikom uspona osnivača na El Pintor (4.220m), jednog od vrhova na Andima, poznatog po svojim živopisnim šarama (pintor na španskom znači slikar).

Naš tim se od tada neprestano uvećava i danas se sastoji od iskusnih profesionalaca bez kojih ovaj napredak ne bi bio moguć.

Posvećeni smo izradi korisnih veb sistema koji će našim klijentima pružiti poslovnu prednost u odnosu na konkurenciju. Volimo ono čime se bavimo i neumorni smo u traganju za novim idejama i izazovima, pri čemu neprestano učimo i rastemo zajedno sa našim saradnicima i klijentima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PINTOR PROJECT
Adresa
Pariske Komune 9, Beograd
Datum osnivanja
20.09.2007.
PIB
105215750
Matični broj
20333693
Poslovni naziv
PINTOR PROJECT DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Denis Radovanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija