O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Piraeus Bank a.d. logo

Piraeus Bank a.d.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Piraeus banka AD Beograd je članica grčke Piraeus bankarske grupe koja pruža kompletan paket finansijskih i bankarskih proizvoda i usluga na grčkom i međunarodnom tržištu. Grupa poseduje stručno znanje i iskustvo u oblastima poslovanja sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima, investicionog bankarstva, lizinga, osiguranja i špedicije. Orijentisana je ka jugoistočnoj Evropi (Rumunija, Bugarska, Srbija, Ukrajina i Albanija) i istočnom Mediteranu (Egipat), ali je takođe prisutna i u finansijskim centrima u Londonu.

Grčka Piraeus banka prisutna je na srpskom tržištu od maja 2005. godine kada je preuzela Atlas banku. U cilju poboljšanja sveukupnog poslovanja i proširenja ponude, 2007. godine sa radom su počela dva nova privredna društva Piraeus Leasing d.o.o. i Piraeus Rent d.o.o.

Poslovnu filozofiju Piraeus banke u Srbiji predstavlja poštovanje najviših međunarodnih normi i vrednosti u obezbeđivanju bankarskih proizvoda i usluga, uz primenu najsavremenije tehnike i tehnologije. Fundamentalna politika Piraeus banke koja se tiče razvoja ljudskih resursa zasniva se na efikasnom upravljanju ljudskim resursima, s ciljem stvaranja obučenog i posvećenog kadra sposobnog da funkcioniše u okviru konkurentnog EU bankarskog tržišta.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Sava Poslovni Centar, Milentija Popovića 5b, 11000 Beograd
+ 381 11 3024000