Upoznaj kompaniju

Playrix RS

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Naš tim, koji čini preko 150 pozitivnih i kreativnih profesionalaca, uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, pomera granice i dodaje novu vrednost globalnom razvoju igara kreiranjem potpuno novih i jedinstvenih projekata - casual F2P mobilnih igra najvišeg kvaliteta.


Partizanska 18, Novi Sad, Srbija
jobs@playrix.rs

O nama

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters.

Playrixove igre se od svoje pojave na tržištu nalaze u Top 50 Grossing Apps na Google Play i App Store platformama, a ukupan broj mesečno aktivnih korisnika prelazi 100 miliona!

Naš tim čini više od 150 pozitivnih i kreativnih profesionalaca koji uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, svakodnevno radi na razvoju potpuno novih i jedinstvenih projekata - mobilnih igra najvišeg svetskog kvaliteta. 

Vrednost koju dele svi članovi našeg tima i koja za nas predstavlja imperativ u svakom segmentu našeg rada je kvalitet. Zato negujemo timski duh, kreativnost, transparentnost, poverenje, profesionalni i lični razvoj, ali i  odgovornost. Fokusirani smo i ozbiljni kada je naš rad u pitanju, ali se i sjajno zabavljamo. Uostalom, kreiranje doživljaja i zabave jeste naš posao.

U našem timu uvek ima mesta za kreativne, ambiciozne i pozitivne ljude koji vole ono što rade i koji vole izazove. Bez obzira na otvorene pozicije, jobs@playrix.rs je adresa na koju uvek možeš da pošalješ svoje ideje i pronađeš svoje mesto u timu.

Tech stack

C++ Python Git Windows Adobe Photoshop Autodesk Maya Adobe Animate Spine

Beneficije

FLEKSIBILNO RADNO VREME TRINAESTA PLATA PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ORGANIZOVAN I PLAĆEN RUČAK REFERRAL BONUS STRUČNA BIBLIOTEKA TOP-INDUSTRY ALATI I TEHNOLOGIJA JEDINSTVENI F2P PROJEKTI FEEDBACK FAMILY FRIENDLY KORPORATIVNI POKLONI PLAYRIX CON TEAM BUILDING SAT VREMENA PAUZE ENTERTAINMENT ZONA PET FRIENDLY

IT Insajder


Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija