Upoznaj kompaniju
Playrix RS
59 osoba prati ovu kompaniju

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Naš tim, koji čini preko 150 pozitivnih i kreativnih profesionalaca, uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, pomera granice i dodaje novu vrednost globalnom razvoju igara kreiranjem potpuno novih i jedinstvenih projekata - casual F2P mobilnih igra najvišeg kvaliteta.


Partizanska 18, Novi Sad, Srbija
jobs@playrix.rs
https://playrix.rs/careers/

O nama

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters.

Playrixove igre se od svoje pojave na tržištu nalaze u Top 50 Grossing Apps na Google Play i App Store platformama, a ukupan broj mesečno aktivnih korisnika prelazi 100 miliona!

Naš tim čini više od 150 pozitivnih i kreativnih profesionalaca koji uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, svakodnevno radi na razvoju potpuno novih i jedinstvenih projekata - mobilnih igra najvišeg svetskog kvaliteta. 

Vrednost koju dele svi članovi našeg tima i koja za nas predstavlja imperativ u svakom segmentu našeg rada je kvalitet. Zato negujemo timski duh, kreativnost, transparentnost, poverenje, profesionalni i lični razvoj, ali i  odgovornost. Fokusirani smo i ozbiljni kada je naš rad u pitanju, ali se i sjajno zabavljamo. Uostalom, kreiranje doživljaja i zabave jeste naš posao.

U našem timu uvek ima mesta za kreativne, ambiciozne i pozitivne ljude koji vole ono što rade i koji vole izazove. Bez obzira na otvorene pozicije, jobs@playrix.rs je adresa na koju uvek možeš da pošalješ svoje ideje i pronađeš svoje mesto u timu.

Pročitaj više

Tech stack

C++ Python Git Windows Adobe Photoshop Autodesk Maya Adobe Animate Spine

Beneficije

FLEKSIBILNO RADNO VREME TRINAESTA PLATA PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ORGANIZOVAN I PLAĆEN RUČAK REFERRAL BONUS STRUČNA BIBLIOTEKA TOP-INDUSTRY ALATI I TEHNOLOGIJA JEDINSTVENI F2P PROJEKTI FEEDBACK FAMILY FRIENDLY KORPORATIVNI POKLONI PLAYRIX CON TEAM BUILDING SAT VREMENA PAUZE ENTERTAINMENT ZONA PET FRIENDLY

Poslovi

Ova kompanija trenutno nema otvorenih konkursa.

IT Insajder

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Playrix RS

2D artist

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Benefiti, sat vremena pauza, 13ta plata, dobra plata za region, visok nivo produkcije.
Zamerke kompaniji
Mikromenadzment, neorganizovanost. Velika ocekivanja bez jasne vizije. Nakon nekog vremena osecaj je sweat shopa, gde se radnici smatraju potrosnom robom.
preporučujem

front end

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Praksa
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Lepa i kolegijalna atmofera. Zanimljivi projekti uz podrsku mentora koji je spreman da podeli znanje.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Graphic Designer
  1 plata
  700 EUR / mesečno
  700 700

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Playrix RS sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška