O kompaniji
5
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Playrix logo

Playrix

2
08.04.2022.

SKROZ KEŽUAL: Serijal događaja o casual igrama startuje 21. aprila u Beogradu

Helloworld

SKROZ KEŽUAL je nova inicijativa nastala s ciljem vodećih casual mobile kompanija da približe ovaj tip igara domaćoj zajednici, kao i da okupe ljude koji već rade na casual projektima i povežu ih sa kolegama koje razmišljaju o ulasku u ovu nišu.

Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak, 21. aprila u 18 časova u Impact Hub-u, na prvom susretu SKROZ KEŽUAL inicijative pod pokroviteljstvom kompanija Playstudios Europe, Playrix RS i Two Desperados.Događaji koji su najavljeni u okviru ove inicijative imaju za cilj da prikažu svu angažovanost, stručnost i posvećenost koja je potrebna kako bi nastala jedna casual mobile igra.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna na Meetup grupi jednostavnog naziva – Skroz kežual – gde se nalaze i detalji prvog meetup-a.

Prvi događaj: Moj gejm dizajner je bolji od tvog

Prvi u nizu susreta provokativnog naslova – Moj gejm dizajner je bolji od tvog – odgovoriće na pitanje: čime se bave gejm dizajneri u sve tri kompanije, jer se svi bave različitim stvarima.

Organizatori najavljuju tri govornika: Bojana Božin (Two Desperados), Orel Levi (Playstudios Europe) i Radovan Popov (Playrix RS), koji će objasniti šta konkretno podrazumeva njihova pozicija u svakoj od kompanija. Naravno, odgovoriće i na sva pitanja posetilaca o najrazličitijim praksama u gejming industriji kod nas i u svetu.

Ulaz je slobodan i važi za sve

Bilo da imate višegodišnje iskustvo u industriji ili da tek tražite put kojim biste ušli u gejming vode, SKROZ KEŽUAL druženje pružiće vam detaljne industrijske uvide do kojih se ponekad teško dolazi.

Vidimo se 21. aprila!

Galerija