PopArt Studio

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije PopArt Studio

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Graficki dizajner praktikant


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Zanimljive kolege, opuštena atmosfera kad šef nije tu, dobar pogled iz stana 501, mogućnost za zglavan posao kad se ode iz PopArta - toliko se lošeg nauči u ovoj firmi da posle nje svaka deluje kao raj, ako se šefu svidite od prvog dana možete računati na to da će vam gledati kroz prste i puštati i da ga ucenjujete platom - dok ne nađete novi posao i rešite da ipak odete dalje.
Zamerke kompaniji
Da sam znala da ce se praksa svesti na to da sedim na poslu puno radno vreme, da nemam mentora, da mi niko nista ne kaže kako da radim i šta, da šef očekuje da se trudim kao da radim za punu platu (koja se ovde krije kao đavo od krsta), da nemam mogućnosti za usavršavanje, da me lažu da ću dobiti posao nakon prakse i da ga nakon toga ne dobijem, sigurno se ne bih prijavila za praksu, niti bih ostala da u ovoj firmi izgubim celo leto ni za šta! Šefu svaka čast na neljudskim uslovima rada.
preporučujem
utisak postavljen: 29.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

PopArt Studio je kreativna digitalna agencija iz Novog Sada, fokusirana na veb dizajn i development, grafički dizajn, kao i poboljšanje poslovanja naših klijenata putem usluga SEO i digitalnog marketinga.

Stvaramo prelepe sajtove, dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, tako da ste dostupni za sve vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, veb pregledač ili operativni sistem.

Javite nam se da zajedno stvorimo digitalnu sliku vaše firme!

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

Front End Developer

Novi Sad

Poznavanje JavaScript-a za jedinstveni korisnički doživljaj (eng. user experience, UX)... (pročitaj oglas)

Content Writer / Social Media Manager

Novi Sad

Napredno poznavanje engleskog jezika za pisanje, prevođenje i lektorisanje članaka na matičnom blogu i sajtovima sličnog tipa (nivo C1-C2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Veb i grafički dizajner

Novi Sad

Radne obaveze grafičkog i veb dizajnera uključuju pravljenje grafika za potrebe klijenata, koje obuhvataju sve naše usluge, počevši od grafičkog pa sve do veb dizajna i aplikacija i stvaranja PSD rešenja koja kasnije programer kodira... (pročitaj oglas)

IT Sales Manager

Novi Sad

Razvijene komunikacione i pregovaračke veštine. Dobre organizacione sposobnosti i uspešno upravljanje vremenom. Napredno poznavanje engleskog jezika (nivo B2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Stručnjak za SEO

Novi Sad

Iskustvo u optimizaciji sajtova.Iskustvo u radu s klijentima (komercijalni projekti). Veštine poslovne komunikacije Odlično poznavanje srpskog i engleskog jezika (pisanje i govor)... (pročitaj oglas)

Content Writer / Social Media Manager

Novi Sad

Napredno poznavanje engleskog jezika za pisanje, prevođenje i lektorisanje članaka na matičnom blogu i sajtovima sličnog tipa (nivo C1-C2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Back-End Developer

Novi Sad  • Rok: 05.08.2019

Poznavanje: PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, Git. Razvijanje unikatnih rešenja na WordPress CMS-u koristeći WooCommerce, WPML, ACF, Paid Membership PRO... (pročitaj oglas)

Content Writer / Social Media Manager

Novi Sad

Napredno poznavanje engleskog jezika za pisanje, prevođenje i lektorisanje članaka na matičnom blogu i sajtovima sličnog tipa (nivo C1-C2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Front-End Developer

Novi Sad  • Rok: 05.08.2019

Umeće kodiranja/konvertovanja datoteke u interaktivnu veb stranicu (PSD > HTML). Odlično poznavanje rada na platformi WordPress. Poznavanje JavaScript-a za jedinstveni korisnički doživljaj (eng. user experience, UX)... (pročitaj oglas)

Back-end Developer

Novi Sad

Poznajete strukturu fajlova na platformi WordPressi kako ona funkcioniše. Umete da kreirate custom template i koristite partial template... (pročitaj oglas)

Praksa za web i grafičkog dizajnera

Novi Sad

Izrada jedinstvenih web rešenja (web layouts, app design). Izrada jedinstvenih grafičkih rešenja (logo, vizit karte, brendiranje, korporativni identitet, katalozi, jelovnici, bilbordi, flajeri, pakovanja, etikete)... (pročitaj oglas)

Veb dizajner (UI/UX)

Novi Sad

Trenutno tražimo dizajnera za rad isključivo u našoj kancelariji u Novom Sadu ili Beogradu, ali se i kandidati iz okolnih mesta mogu prijaviti na oglas ukoliko su spremni na putovanje... (pročitaj oglas)

Copywriter / Community Manager

Novi Sad

Napredno poznavanje engleskog jezika za pisanje i lektorisanje članaka na matičnom blogu i sajtovima sličnog tipa (nivo C1-C2 Evropskog okvira poznavanja jezika). Iskustvo u pisanju članaka za IT industriju... (pročitaj oglas)

Stručnjak za SEO

Novi Sad

Iskustvo u optimizaciji sajtova (najmanje godinu dana). Iskustvo u radu s klijentima (komercijalni projekti). Veštine poslovne komunikacije... (pročitaj oglas)

Front - End Developer

Novi Sad

Kodiranje/konvertovanje dizajnerske PSD datoteke u interaktivnu veb stranicu u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima i najboljim praksama, koja se dalje šalje back-end programeru da primeni željene funkcionalnosti... (pročitaj oglas)

Back - End Developer

Novi Sad

Razvijanje veb rešenja za specifične zahteve klijenata. Razvoj veb aplikacija zasnovanih na Laravel Framework-u, unikatnim rešenjima na WordPress CMS-u. Razvoj E-commerce rešenja. Integracija HTML šablona... (pročitaj oglas)

Junior SEO specijalista

Novi Sad

Optimizacija vebsajtova. Komunikacija s klijentima. Prilagođavanje kôda sajtova. Poštovanje pravila prirodne pretrage (tzv. organski SEO)... (pročitaj oglas)

Menadžer prodaje (Sales Manager)

Novi Sad

PopArt Studio: Menadžer prodaje (Sales Manager). Odlično poznanje engleskog jezika (na nivou C1 ili C2). Prethodno iskustvo u radu ili saradnji sa kompanijama iz IT sektora... (pročitaj oglas)

Veb dizajner (UI/UX)

Novi Sad

Osnovni alati koje ćete svakodnevno kristiti su Adobe Photoshop, XD, Sketch, Figma. Takođe je veoma važno da pratite dešavanja i najnovije tendencije u svetu veb dizajna... (pročitaj oglas)

Specijalista za SEO

Novi Sad i Beograd

Iskustvo u optimizaciji sajtova. Iskustvo u radu s klijentima na komercijalnim projektima. Veštine poslovne komunikacije. Poznavanje engleskog jezika (srednji nivo)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
POPART STUDIO
Adresa
Narodnog fronta 23E
Datum osnivanja
24.05.2010.
PIB
106642910
Matični broj
20650583
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE POPART STUDIO DOO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Popović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija