O kompaniji
11
Iskustva
1
Plate
Poslovi
PopArt Studio logo

PopArt Studio

3.8

Iskustva

3.8 80%

Menadžment kompanije

4.7

Beneficije

3.8

Balans karijera-privatni život

4.8

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

3.6
Iskustvo
13.01.2023
4 Preporučuje

Backend Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Sto se tice uslova rada, ambijenta za rad, atmosfere u kancelarijama i kompletne ekipe, tu apsolutno nemam nijednu zamerku. Ekipa je top, menadzment je super, onako prijatna - drugarska atmosfera. Sto se plate tice, to je individualno ali mislim je prilicno zadovoljavajuce za ljude od 0-3 godine iskustva (bar sam ja bio zadovoljan jer sam tu donekle poceo svoju karijeru). Sto se napredovanja tice nisam siguran (nisam se uverio na svom primeru) jer nisam mnogo vremena proveo u firmi. Meni je bilo lepo raditi u firmi i iako sam kratko bio, sa mnogim kolegama sam ostao u super odnosima i s vremena na vreme se vidimo i pijemo kafu/pivo.

Zamerke

Definitivno bi bilo dobro dozvoliti vise od 1 dana rada od kuce (iako su neki zaposleni i full-remote) jer se prosto kultura rada u IT industriji promenila u poslednje vreme i ne mislim da bi kvalitet i kvantitet rada trpio ukoliko bi se to promenilo.

Tehnologije

PHP Drupal
Korisno? 0
Intervju
09.11.2022

JUNIOR JAVA DEVELOPER

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi deo selekcije je razgovor sa HR, klasican razgovor o sebi, fakultetu, iskustvu, sta smatram najvecim uspehom, itd..to je bio veoma prijatan i rekla bih opusten razgovor. Posle toga mi je stigao zadatak za koji sam imala 4 ili 5 dana da ga uradim, zadatak je bio mini aplikacija i nakon toga tehnicka odbrana.

Pitanja sa intervjua

  • Pitanja iz OOP-a
  • Kako funkcioniše for petlja
  • Bitne karakteristike BP
Korisno? 0
Iskustvo
09.11.2022
4 Preporučuje

JUNIOR JAVA DEVELOPER

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Mislim da je kompanija pravi izbor za osobe koje zapocinju karijeru developera, jer mediori i seniori u ovoj kompaniji rado dele znanje i shvataju da ko god da je na pocetku je neminovno da ce doci do gresaka i ukoliko vide da se trudite uvek ce vam biti na raspolaganju. Menadzment je uglavnom korektan, imaju dosta iskustva tako da ne daju neke nerealne rokove, pa zbog toga nikad ne dolazi do prekovremenog. Postoji mogucnost i za nadogradjivanje i licni napredak u vidu placenih kurseva.

Zamerke

Odredjeni deo muskaraca na visim pozicijama se sa podsmehom odnosi prema zenama u programiranju i zbog njihovih komentara sam se cesto osecala veoma neprijatno.....

Korisno? 0
Iskustvo
20.09.2022
5 Preporučuje

QA

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Postoji mogucnost promene struke npr QA u PO, ili u mom slucaju sam presao iz PM u QA i u potpunosti pronasao sebe u toj oblasti, dok mislim da mi nisu pruzili da promenim oblast da ne bi mogao iskoristiti svoj puni potencijal. Kolege su strucne i moze dosta da se nauci, radna atmosfera vrlo prijateljska. Menadzment vodi racuna o pojedincima, ulaze se u licni razvoj. Postoje razni benefiti u vidu zdravatvenog osiguranja i sl. Projekti i klijenti od Bocvane do SAD, nove tehnologije i javni cloudi, mobilne aplikacije. Fleksibilno radno vreme. Dozvoljen rad od kuce. Prilicno veliki i drustveno znacajni projekti (e-government, e-health, i sl).

Zamerke

Plate su nize od proseka…

Korisno? 0
Intervju
16.09.2022
Negativno iskustvo

PHP Developer

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Ovo su prevaranti. Uopste ne traze developera vec im je cilj da dobiju besplatnu aplikaciju koji najverovatnije koriste kasnije ili ko zna sta. Nakon izrade CMS aplikacije sa dve role i 4 CRUD sa ajaxom , laravel, js, Bootstrap itd, dobila sam odgovor da mi validacija nije svuda uradjena pa zato nisam prosla. Rok za izradu je bio 4 radna dana. Odmah na pocetku rada sam javila da nisam u mogucnosti da zavrsim zadatak za tako kratak rok. Na to sam dobila odgovor da uopste ne moram da uradim ceo zadatak. Na kraju sam od predaje aplikacije cekala 8 dana na odgovor (dakle njima je trebalo duplo vise vremena da samo pogledaju zadatak), da taj rad nije dovoljan da me prime u radni odnos. Od lica koji me je spojio sa firmom sam dobila info da je zadnjih i jedinih 5 kandidata koje je on prosledio isto tako proslo. Zanimljivo 5 kandidata po aplikacija ....

Pitanja sa intervjua

  • pitanja su bila laka na tehnickom razgovoru
Korisno? 0
Iskustvo
02.07.2021
5 Preporučuje

UI/UX i grafički dizajner

Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Iz ove firme odlazim prepun znanja i pozitivnog iskustva. Fleksibilnost u radu, menadžeri odlični, lokacija savršena, timski duh i rad na visokom nivo. Ambijen predivan kao i pogled na ceo Novi Sad. Računari dovoljno jakih specifikacija kao i dva vrhunska monitra. Sve preporuke za ovu firmu.

Zamerke

Ne postoje zamerke za ovaku firmu!

Korisno? 5
Iskustvo
29.06.2021
1 Ne preporučuje

Back End Developer

Prethodno zaposlen/a 1-2 godine

Pozitivno

Kolege su super. Dobre stolice.

Zamerke

Odakle početi? Dosadni projekti koje niko drugi neće da radi. Plata ne leže cela na račun nego dobijate deo u koverti, a deo na račun. Mašine stare 8-10 godina. Zimi slabo grejanje pa se sedi u jaknama. Ne postoje apsolutno nikakvi benefiti, sem rada od kuće ako niste u mogućnosti da dođete na posao nekoliko dana. Plate su znatno niže od proseka. Potura se blanko otkaz pri potpisu ugovora. U firmi vlada veliko nezadovoljstvo zaposlenih pa se često priča o odlasku iz iste ako se nađe nešto bolje. Gazda ima dosta čudan smisao za humor pa se često šali na račun tuđeg fizičkog izgleda, težine itd... što čini ljude da se osećaju skroz neprijatno. Iskreno mislim da komentari ovde nisu autentični jer ne navode neke osnovne negativne stvari koje bi svako naveo ko je radio ovde (npr. to što plata ne leže cela na račun, odnosno niste prijavljeni na pun iznos plate).

Korisno? 16
Arhiva | Iskustvo
24.04.2020
5 Preporučuje

Backend Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Moderne tehnologije, raznovrsni projekti, pozitivna radna atmosfera, fleksibilno radno vreme, odlicna lokacija, lepe kancelarije i mogucnost rada od kuce. Zaposleni radnici su veoma kolegijalni, bez sujete i uvek spremni da pomognu. Mogucnost napredovanja zavisi iskljucivo od vase posvecenosti.

Zamerke

Mali broj senior programera. Klijenti umeju da budu malo naporni, i po mom misljenju, cesto im se izlazi u susret vise nego sto bi trebalo.

Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
10.04.2020
5 Preporučuje

Grafički i Web dizajner

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Odlicna atmosfera, odlican radni prostor, dobar tim sa kojim radim, mogucstvo napretka, fleksibilno radno vreme.

Zamerke

Nedovoljno uređen sistem raspodele i pristup fajlovima.

Korisno? 4
Arhiva | Iskustvo
27.03.2020
5 Preporučuje

Frontend developer

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Fleksibilno radno vreme, pozitivna radna atmosfera, zanimljivi projekti

Zamerke

Korisno? 0