PopArt Studio

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije PopArt Studio

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Graficki dizajner praktikant


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Zanimljive kolege, opuštena atmosfera kad šef nije tu, dobar pogled iz stana 501, mogućnost za zglavan posao kad se ode iz PopArta - toliko se lošeg nauči u ovoj firmi da posle nje svaka deluje kao raj, ako se šefu svidite od prvog dana možete računati na to da će vam gledati kroz prste i puštati i da ga ucenjujete platom - dok ne nađete novi posao i rešite da ipak odete dalje.
Zamerke kompaniji
Da sam znala da ce se praksa svesti na to da sedim na poslu puno radno vreme, da nemam mentora, da mi niko nista ne kaže kako da radim i šta, da šef očekuje da se trudim kao da radim za punu platu (koja se ovde krije kao đavo od krsta), da nemam mogućnosti za usavršavanje, da me lažu da ću dobiti posao nakon prakse i da ga nakon toga ne dobijem, sigurno se ne bih prijavila za praksu, niti bih ostala da u ovoj firmi izgubim celo leto ni za šta! Šefu svaka čast na neljudskim uslovima rada.
preporučujem
utisak postavljen: 29.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

PopArt Studio je kreativna digitalna agencija iz Novog Sada, fokusirana na veb dizajn i development, grafički dizajn, kao i poboljšanje poslovanja naših klijenata putem usluga SEO i digitalnog marketinga.

Stvaramo prelepe sajtove, dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, tako da ste dostupni za sve vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, veb pregledač ili operativni sistem.

Javite nam se da zajedno stvorimo digitalnu sliku vaše firme!

Oglasi za posao (trenutno 11 aktivnih oglasa)

Laravel Developer

Najmanje godinu dana iskustva u radu sa: PHP, MySQL, JavaScript (jQuery, Ajax). Razvijanje web aplikacija zasnovanih na Laravel framework-u. Poznavanje objektno orijentisanih PHP, Laravel 5.x ili novije verzije PHP frameworka... (pročitaj oglas)

IT Sales Manager

Novi Sad

Dobre organizacione sposobnosti i uspešno upravljanje vremenom. Napredno poznavanje engleskog jezika (nivo B2 Evropskog okvira poznavanja jezika). Iskustvo u radu sa IT kompanijama... (pročitaj oglas)

Wordpress Back-End Developer

Novi Sad

Poznavanje: PHP, MySQL, JavaScript (jQuery, Ajax); Poznavanje sistema za kontrolu verzija (Git); Iskustvo sa strukturom fajlova na platformi WordPress i kako ona funkcioniše; Da umete da kreirate custom template i koristite partial template... (pročitaj oglas)

Specijalista za digitalni marketing

Novi Sad

Minimum 2 godine iskustva u digitalnom marketingu (SEO, SEM, SMM, PPC); On page/Off page optimizacija sajtova u skladu sa standardima i smernicama pretraživača; Poznavanje Link building-a... (pročitaj oglas)

Veb dizajner (UI/UX)

Novi Sad

Pored spomenute saradnje s klijentima i menadžerima, radne obaveze veb dizajnera podrazumevaju dizajn wireframeova, UI/UX dizajn i prototyping... (pročitaj oglas)

Stručnjak za SEO

Novi Sad

Poznavanje SEO optimizacije sajtova. Iskustvo u radu sa našim i inostranim klijentima. Susretanje sa radom na komercijalnim projektima... (pročitaj oglas)

WordPress Developer

Novi Sad

Napredno poznavanje WordPress-a (kreiranje custom funkcija, odlično poznavanje WP arhitekture); HTML5, CSS3, SASS, GULP, Bootstrap; JS (jQuery, AJAX); GIT... (pročitaj oglas)

Asp.net Developer

Novi Sad

Iskustvo sa programskim jezikom ASP.net; ASP.NET MVC (Core); Iskustvo u radu sa SQL bazom podataka (MS SQL Server, MySQL); Poznavanje Microsoft arhitekture i tehnologija; Osnove JavaScripta; HTML5, CSS3... (pročitaj oglas)

Drupal programer

Novi Sad

Iskustvo u radu sa Drupal platformom; Osnovno poznavanje JavaScript-a; HTML5, CSS3; GIT; Prednost: poznavanje Symphony Framework... (pročitaj oglas)

WordPress Developer

Novi Sad

Napredno poznavanje WordPress-a (kreiranje custom funkcija, odlično poznavanje WP arhitekture); HTML5, SCSS/CSS3; JS (jQuery, AJAX); Iskustvo u korišćenju Git, NPM i srodnih alata i sistema... (pročitaj oglas)

Front-End Developer

Novi Sad

Napredno poznavanje HTML5, SCSS/CSS3; Napredno poznavanje JS (jQuery, AJAX); Iskustvo u korišćenju Git, NPM i srodnih alata i sistema; Snalaženje sa okruženjima (staging – dev server) i deploy na live server... (pročitaj oglas)

Wordpress Back-End Developer

Novi Sad

Poznavanje: PHP, MySQL, JavaScript (jQuery, Ajax); Poznavanje sistema za kontrolu verzija (Git); Iskustvo sa strukturom fajlova na platformi WordPress i kako ona funkcioniše; Da umete da kreirate custom template i koristite partial template... (pročitaj oglas)

ASP .NET Developer

Novi Sad

Obavezno iskustvo sa programskim jezikom ASP.net. ASP.NET MVC (Core). Iskustvo u radu sa SQL bazom podataka (MS SQL Server, MySQL). Poznavanje Microsoft arhitekture i tehnologija... (pročitaj oglas)

Front-end programer

Novi Sad

Umeće kodiranja/konvertovanja datoteke u interaktivnu web stranicu (PSD > HTML); Odlično poznavanje rada na platformi WordPress; Poznavanje JavaScript-a za jedinstveni korisnički doživljaj (eng. user experience, UX)... (pročitaj oglas)

Stručnjak za SEO

Novi Sad

Poznavanje SEO optimizacije sajtova. Iskustvo u radu sa našim i inostranim klijentima. Susretanje sa radom na komercijalnim projektima. Dobre komunikacione i pregovaračke veštine... (pročitaj oglas)

Praksa za Frontend Development

Novi Sad

Poznavanje programskih jezika i tehnologija HTML5, CSS3, JavaScript/jQuery, Ajax. Poznavanje procesa izrade sajtova. Srednji nivo poznavanja engleskog jezika (B1-B2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Content Writer / Social Media Manager

Novi Sad

Napredno poznavanje engleskog jezika za pisanje, prevođenje i lektorisanje članaka na matičnom blogu i sajtovima sličnog tipa (nivo C1-C2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Veb i grafički dizajner

Novi Sad

Radne obaveze grafičkog i veb dizajnera uključuju pravljenje grafika za potrebe klijenata, koje obuhvataju sve naše usluge, počevši od grafičkog pa sve do veb dizajna i aplikacija i stvaranja PSD rešenja koja kasnije programer kodira... (pročitaj oglas)

IT Sales Manager

Novi Sad

Razvijene komunikacione i pregovaračke veštine. Dobre organizacione sposobnosti i uspešno upravljanje vremenom. Napredno poznavanje engleskog jezika (nivo B2 Evropskog okvira poznavanja jezika)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
POPART STUDIO
Adresa
Narodnog fronta 23E
Datum osnivanja
24.05.2010.
PIB
106642910
Matični broj
20650583
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE POPART STUDIO DOO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Popović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija