O kompaniji
11
Iskustva
1
Plate
Poslovi
PopArt Studio logo

PopArt Studio

4.3

Iskustva

4.3 100%

Menadžment kompanije

4.7

Beneficije

4.3

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

4
Arhiva | Iskustvo
02.07.2021
5 Preporučuje

UI/UX i grafički dizajner

Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Iz ove firme odlazim prepun znanja i pozitivnog iskustva. Fleksibilnost u radu, menadžeri odlični, lokacija savršena, timski duh i rad na visokom nivo. Ambijen predivan kao i pogled na ceo Novi Sad. Računari dovoljno jakih specifikacija kao i dva vrhunska monitra. Sve preporuke za ovu firmu.

Zamerke

Ne postoje zamerke za ovaku firmu!

Korisno? 6
Arhiva | Iskustvo
29.06.2021
1 Ne preporučuje

Back End Developer

Prethodno zaposlen/a 1-2 godine

Pozitivno

Kolege su super. Dobre stolice.

Zamerke

Odakle početi? Dosadni projekti koje niko drugi neće da radi. Plata ne leže cela na račun nego dobijate deo u koverti, a deo na račun. Mašine stare 8-10 godina. Zimi slabo grejanje pa se sedi u jaknama. Ne postoje apsolutno nikakvi benefiti, sem rada od kuće ako niste u mogućnosti da dođete na posao nekoliko dana. Plate su znatno niže od proseka. Potura se blanko otkaz pri potpisu ugovora. U firmi vlada veliko nezadovoljstvo zaposlenih pa se često priča o odlasku iz iste ako se nađe nešto bolje. Gazda ima dosta čudan smisao za humor pa se često šali na račun tuđeg fizičkog izgleda, težine itd... što čini ljude da se osećaju skroz neprijatno. Iskreno mislim da komentari ovde nisu autentični jer ne navode neke osnovne negativne stvari koje bi svako naveo ko je radio ovde (npr. to što plata ne leže cela na račun, odnosno niste prijavljeni na pun iznos plate).

Korisno? 16
Arhiva | Iskustvo
24.04.2020
5 Preporučuje

Backend Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Moderne tehnologije, raznovrsni projekti, pozitivna radna atmosfera, fleksibilno radno vreme, odlicna lokacija, lepe kancelarije i mogucnost rada od kuce. Zaposleni radnici su veoma kolegijalni, bez sujete i uvek spremni da pomognu. Mogucnost napredovanja zavisi iskljucivo od vase posvecenosti.

Zamerke

Mali broj senior programera. Klijenti umeju da budu malo naporni, i po mom misljenju, cesto im se izlazi u susret vise nego sto bi trebalo.

Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
10.04.2020
5 Preporučuje

Grafički i Web dizajner

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Odlicna atmosfera, odlican radni prostor, dobar tim sa kojim radim, mogucstvo napretka, fleksibilno radno vreme.

Zamerke

Nedovoljno uređen sistem raspodele i pristup fajlovima.

Korisno? 4
Arhiva | Iskustvo
27.03.2020
5 Preporučuje

Frontend developer

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Fleksibilno radno vreme, pozitivna radna atmosfera, zanimljivi projekti

Zamerke

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
29.07.2018
1 Preporučuje

Graficki dizajner praktikant

Prethodno na praksi Manje od jedne godine

Pozitivno

Zanimljive kolege, opuštena atmosfera kad šef nije tu, dobar pogled iz stana 501, mogućnost za zglavan posao kad se ode iz PopArta - toliko se lošeg nauči u ovoj firmi da posle nje svaka deluje kao raj, ako se šefu svidite od prvog dana možete računati na to da će vam gledati kroz prste i puštati i da ga ucenjujete platom - dok ne nađete novi posao i rešite da ipak odete dalje.

Zamerke

Da sam znala da ce se praksa svesti na to da sedim na poslu puno radno vreme, da nemam mentora, da mi niko nista ne kaže kako da radim i šta, da šef očekuje da se trudim kao da radim za punu platu (koja se ovde krije kao đavo od krsta), da nemam mogućnosti za usavršavanje, da me lažu da ću dobiti posao nakon prakse i da ga nakon toga ne dobijem, sigurno se ne bih prijavila za praksu, niti bih ostala da u ovoj firmi izgubim celo leto ni za šta! Šefu svaka čast na neljudskim uslovima rada.

Korisno? 60