Positive d.o.o.

Positive d.o.o.

Kontakt

Adresa Danila Kiša 5, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon 021/472-03-88
PIB 100276510
MB 08695407
Predstavništvo Danila Kiša 5, 21000 Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Positive doo je osnovan 2000. godine sa ciljem da prepozna, razume i zadovolji potrebe klijenata u oblasti informacionih tehnologija, kreirajući, razvijajući i primenjujući napredna tehnološka rešenja.

Sledeći trend digitalne transformacije celokupnog poslovnog okruženja, Positive je primenio savremeni poslovni model „IT as a service“ i postao lider na ovom novom i zahtevnom tržištu. Positive kroz ovaj poslovni model pruža materijalne i ljudske resurse u oblasti IT kao uslugu, oslobađajući svoje klijente brige o sopstvenom informacionom sistemu, omogućavajući im da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost.

Positive sa svojim klijentima ulaže napor na putu ka zajedničkom cilju – uspešnoj digitalnoj transformaciji poslovanja, kao uslovu za opstanak i razvoj poslovanja kompanija.

Odnos prema klijentu zasniva se na naporima ka obezbeđenju povećanja performansi njegovog poslovanja kroz digitalnu transformaciju i modelovanje poslovnih procesa u cilju usaglašavanja IT sistema sa ovim procesima. Zaposleni u Positive-u suštinski su okrenuti prema zahtevu korisnika. Primenom razvijenih rešenja klijenti povećavaju agilnost, fleksibilnost, bezbednost i dinamičnost sistema i smanjuju troškove poslovanja. Efikasnost poslovanja optimizuju kroz primenjena inovativna rešenja. Positive posebnu pažnju pridaje bezbednosti informacionog sistema klijenta i sigurnosti podatka, obukom zaposlenih kompanije klijenta i primenom ISO standarda u oblasti informacione bezbednosti ISO 27001 i obezbeđenja kontinuiteta poslovanja ISO 22301.

Zaposleni u Positive-u konstantno unapređuju stručno znanje i stiču nove sertifikate. Visok nivo edukacije zaposlenih, kao i prihvatanje novih tehnologija, omogućuju adekvatan i pravovremen odgovor dinamičnim i stalo rastućim potrebama klijenata.

Positive je partner najvećih svetskih IT brand-ova kao što su (HP, Fujitsu, Microsoft, CISCO, Sophos itd) i na taj način održava visok nivo znanja i pristupa tržištu inovacija u oblasti IT. Kvalitet IT usluga Positive garantuje pridržavanjem standarda za koje je sertifikovan, kao što su ISO 9001 i ISO 20000-1 ( Upravljanje IT uslugama), a zaposleni u Positive-u imaju i prestižni ITIL sertifikat za upravljane uslugama u oblasti informacionih tehnologija.

Lista zadovoljnih klijenata koji poklanjaju poverenje Positive-u iz godine u godinu govori o kvalitetu i posvećenosti pristupa svakom pojedinačnom klijentu.

 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv POSITIVE
Poslovni naziv POSITIVE DOO ZA PROIZVODNJU RAČUNSKIH MAŠINA I INFORMACIJSKI INŽENJERING, NOVI SAD
Delatnost kompanije 2620 - Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Danila Kiša 5, 21000 Novi Sad, Srbija
Datum osnivanja 18.01.2000.
PIB 100276510
MB 08695407
Zakonski zastupnici
Miljan Radanović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu