O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Positive d.o.o. logo

Positive d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Positive doo je osnovan 2000. godine sa ciljem da prepozna, razume i zadovolji potrebe klijenata u oblasti informacionih tehnologija, kreirajući, razvijajući i primenjujući napredna tehnološka rešenja.

Sledeći trend digitalne transformacije celokupnog poslovnog okruženja, Positive je primenio savremeni poslovni model „IT as a service“ i postao lider na ovom novom i zahtevnom tržištu. Positive kroz ovaj poslovni model pruža materijalne i ljudske resurse u oblasti IT kao uslugu, oslobađajući svoje klijente brige o sopstvenom informacionom sistemu, omogućavajući im da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost.

Positive sa svojim klijentima ulaže napor na putu ka zajedničkom cilju – uspešnoj digitalnoj transformaciji poslovanja, kao uslovu za opstanak i razvoj poslovanja kompanija.

Odnos prema klijentu zasniva se na naporima ka obezbeđenju povećanja performansi njegovog poslovanja kroz digitalnu transformaciju i modelovanje poslovnih procesa u cilju usaglašavanja IT sistema sa ovim procesima. Zaposleni u Positive-u suštinski su okrenuti prema zahtevu korisnika. Primenom razvijenih rešenja klijenti povećavaju agilnost, fleksibilnost, bezbednost i dinamičnost sistema i smanjuju troškove poslovanja. Efikasnost poslovanja optimizuju kroz primenjena inovativna rešenja. Positive posebnu pažnju pridaje bezbednosti informacionog sistema klijenta i sigurnosti podatka, obukom zaposlenih kompanije klijenta i primenom ISO standarda u oblasti informacione bezbednosti ISO 27001 i obezbeđenja kontinuiteta poslovanja ISO 22301.

Zaposleni u Positive-u konstantno unapređuju stručno znanje i stiču nove sertifikate. Visok nivo edukacije zaposlenih, kao i prihvatanje novih tehnologija, omogućuju adekvatan i pravovremen odgovor dinamičnim i stalo rastućim potrebama klijenata.

Positive je partner najvećih svetskih IT brand-ova kao što su (HP, Fujitsu, Microsoft, CISCO, Sophos itd) i na taj način održava visok nivo znanja i pristupa tržištu inovacija u oblasti IT. Kvalitet IT usluga Positive garantuje pridržavanjem standarda za koje je sertifikovan, kao što su ISO 9001 i ISO 20000-1 ( Upravljanje IT uslugama), a zaposleni u Positive-u imaju i prestižni ITIL sertifikat za upravljane uslugama u oblasti informacionih tehnologija.

Lista zadovoljnih klijenata koji poklanjaju poverenje Positive-u iz godine u godinu govori o kvalitetu i posvećenosti pristupa svakom pojedinačnom klijentu.

 

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Danila Kiša 5, 21000 Novi Sad, Srbija
021/472-03-88