Poslovna inteligencija d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Poslovna inteligencija je jedna od vodećih firmi za implementaciju analitičkih sistema i strateški ICT konsalting u jugoistočnoj Evropi. Pružamo usluge implementacije skladišta podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, finansijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom, upravljanja matičnim podacima i strateškog konsaltinga.

Naša stručnost:

  • Opsežno znanje metodologija i koncepata za uspešnu implementaciju analitičkih rešenja
  • Detaljno poznavanje poslovnih procesa u srednjim i velikim firmama unutar različitih grana poslovanja uključujući telekomunikacije, proizvodnju, bankarstvo, osiguranje, distribuciju, maloprodaju i vladine institucije
  • Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija, uključujući Informatica, IBM, Oracle i Microsoft tehnologije, što je potvrđeno pripadajućim sertifikatima

Poslovna inteligencija danas ima kancelarije u Beogradu, Zagrebu, Londonu, Podgorici, Ljubljani i Sarajevu, sa više od 80 iskusnih konsultanata. Naši klijenti su neke od najvećih firmi u jugoistočnoj Evropi te takođe pružamo nearshoring usluge implementacije za korisnike na području Evropske unije i Švajcarske.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
POSLOVNA INTELIGENCIJA
Adresa
Tošin Bunar 272g, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
13.11.2006.
PIB
104759509
Matični broj
20233125
Poslovni naziv
POSLOVNA INTELIGENCIJA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mina Mićanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija