Premium Software d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Premium Software d.o.o.

Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Bez obzira na završen fakultet, poslodavac želi samo da se odmah zarađuje za firmu, ne zanima ga da li imate završenu školu ili ne... Žele iskusnog programera koji će raditi za 300-500 evra uz priču da se mora raditi na sebi itd...

utisak sa intervjua postavljen: 25.06.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Premium Software je IT firma sa sedištem u Novom Sadu. Ciljni segment su finansijske institucije (banke i osiguravajuća društva) u zemlji i inostranstvu. Specijalizovani smo za razvoj poslovnih informacionih sistema, baziranih na Oracle i Java tehnologijama. Naši zaposleni imaju bogato iskustvo u razvoju projekata i implementaciji informacionih sistema u preko 25 projekata u oblasti Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Full Stack Developer

Novi Sad  • Rok: 09.02.2020

Knowledge of SQL and databases. Angular/Spring, jDeveloper (Oracle ADF), JasperReports, PL/SQL. Knowledge of object - oriented concepts and design patterns... (pročitaj oglas)

PL/SQL Developer

Novi Sad  • Rok: 20.12.2019

Knowledge of SQL and databases. Oracle Forms&Reports, JasperReports. Knowledge of object - oriented concepts and design patterns... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PREMIUM SOFTWARE
Adresa
Bulevar Oslobođenja 88, Novi Sad
Datum osnivanja
09.05.2005.
PIB
103860158
Matični broj
20038390
Poslovni naziv
PREMIUM SOFTWARE DOO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milenko Zorić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija