O kompaniji
29
Iskustva
9
Plate
Poslovi
Prime Software d.o.o.  logo

Prime Software d.o.o.

3.8

O nama

Prime Software je deo kompanije Prime Holding JSC. Kancelarije ove kompanije su locirane u šest gradova u Bugarskoj. Sedište kompanije je u Plovdivu, dok Prime Software posluje u Nišu. Prime Holding JSC uključuje vodeće bugarske IT kompanije, od kojih su neke osnovane pre više od 17 godina.

Kompanija se bavi razvojem softvera, IT konsultacijama, integracijom softvera, podrškom proizvodima i profesionalnim uslugama. Naš tim primenjuje najbolje prakse u razvoju softvera u oblasti Fintech, Blockchain, Sitecore, Salesforce, DevOps, Mobile app development, ERP, Big Data, BI i E-Commerce.

Naša tehnička ekspertiza uključuje razvoj i konsalting u tehnologijama Spring, Angular, React, Vue, Salesforce and Flutter. Tokom godina su izgradili iskustvo u radu sa platformama kao što su, Java SE, Java EE, Angular, Node.js, React, Vue, Flutter, Meteor, Sitecore,, SharePoint, Salesforce, Microsoft Dynamics, Xcode, Crystal Reports .NET, .NET Core, Microsoft Dynamics CRM.

Sa razvojem IT industrije u Srbiji i u svetu, postalo je sve teže doći do kvalitetnih IT kadrova koji će raditi na sve zahtevnijim projektima klijenata. Zato naša kompanija organizuje program praksi nekoliko  puta godišnje u trajanju od 6 meseci. Važno je napomenuti da je cela praksa dobro plaćena.

Proces selekcije

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod