Prime Software d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Generala Milojka Lešjanina 8, Niš
učitavanje...
učitavanje...


18 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109642489
Matični broj: 2121589
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Prime Software je deo kompanije Prime Holding JSC. Kancelarije ove kompanije su locirane u šest gradova u Bugarskoj. Sedište kompanije je u Plovdivu, dok Prime Software posluje u Nišu. Prime Holding JSC uključuje vodeće bugarske IT kompanije, od kojih su neke osnovane pre više od 17 godina.

Kompanija se bavi razvojem softvera, IT konsultacijama, integracijom softvera, podrškom proizvodima i profesionalnim uslugama. Naš tim primenjuje najbolje prakse u razvoju softvera u oblasti Fintech, Blockchain, Sitecore, Salesforce, SAP/Hybris, DevOps, Mobile app development, ERP, Big Data, BI i E-Commerce.

Naša tehnička ekspertiza uključuje razvoj i konsalting u tehnologijama PHP, Java, C, C++, C#, Scala, R, Python, JavaScript, Objective-C, Swift i Perl.Tokom godina su izgradili iskustvo u radu sa platformama kao što su Magento, WordPress, Drupal, Java SE, Java EE, Angular, Node.js, Meteor, Sitecore, SAP Hybris, SharePoint, Salesforce, Microsoft Dynamics, Xcode, Crystal Reports .NET, .NET Core, Microsoft Dynamics CRM, Xamarin.

Sa razvojem IT industrije u Srbiji i u svetu, postalo je sve teže doći do kvalitetnih IT kadrova koji će raditi na sve zahtevnijim projektima klijenata. Zato naša kompanija organizuje program praksi pet puta godišnje, u dve faze. Prva faza traje 10 nedelja,dok druga faza prakse traje 6 meseci. Važno je napomenuti da je cela praksa u trajanju od 9 meseci dobro plaćena.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Prime Software d.o.o.

  (4 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4.3
Beneficije

5
4
3
2
1
4.8
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.8
Balans između karijere i privatnog života

Java Developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen Više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Prošao sam praksu, probni rad i sada zaposlen za stalno, i imam samo reči hvale za kompaniju.
Dobri uslovi za rad, kolektiv za primer.
Balans karijere i privatnog života je veoma lako ostvariti zato što je kompanija potpuno fleksibilna što se tiče radnog vremena. Ta fleksibilnost i razumevanja je takođe prikazana u pravom svetlu za vreme trajanja pandemije, gde je svima dozvoljeno da rade od kuće. I pored toga što je kancelarija otvorena za rad, radnici sami biraj odakle će da rade, tako da je kombinovani rad kancelarija - kuća moguć.
Program prakse je za svaki primer, prvo što je plaćena, a drugo radi se na ozbiljnim projektima u scrum okruženju, odakle izlazite kao programer potpuno spremni za produkcijsko okruženje.
Plata i napredovanje zavise isključivo od vašeg znanja i želje za napredovanjem.
Office manager dostupan 24/7 i rešava sve probleme u rekordnom roku.
Zamerke kompaniji
Oprema malo zaostaje za vremenom, ali kompanija trenutno radi na nabavci nove opreme tako da očekujemo razrešenje u skorijem vremenskom periodu.
preporučujem

Java Spring Internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Sve se odvijalo online i na engleskom. Prvo se na moodle platformi radi teorijski test, OOP i SQL, 15 pitanja, 15 minuta. Prilično je lako, ako to uradite kako treba dobijaju se dva zadatka, jedan se tiče OOP-a, drugi algoritamski. Ako i to odradite kako treba, sledi tehnički intervju koji nije preterano težak, uključivao je još jedan algoritamski zadatak i dosta teorijskih pitanja, string, string pool, stack i heap, exceptions, ponovo principi OOP-a... Sve u svemu veoma prijatno iskustvo. Loša strana je što praksa nije plaćena.

Mobile developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Katastrofa jednom reciju, neprofesionalnost za medalju. Korektno odradjeni zadaci sa moje strane, sve sto je navedeno u obrazlozenju obaranja nema blage veze sa strucnoscu, oboren sam na trecem zadatku, a na prva dva sam imao ocenu iznad 93%, dok je treci imao 5 kriterijuma, meni je pregledan samo jedan i data nula, bez racionalnog objasnjenja. Resenje je sa jednom klasom i enum propertijem za tri objekta, umesto kako kazu tri, (metode u ta tri se ponavljaju i razlikuju se u samo jednoj koja je u prezenteru) Bazirano je na mvp arhitekturi i ne moze da bude ista sem objektno orjentisanog principa primenjenog 100%). Ceo proces mi imponuje izuzetno, jer sam napredovao kao developer i odradio vise nego zahtevne testove za pocetnu poziciju. Razmisljam se jos uvek sta da radim (za takvog poslodavca mi se ne radi ni u ludilu), jer je proces selekcije cirkus, i verovatrno su imali nekoga za tu poziciju...

.NET Core Internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote, google meets
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prošao sam kroz prvu fazu u vidu testa koji se radio preko nekog moodla, 5 zadataka, svaki malo teži od prethodnog, u suštini svako ko je u IT svetu bi mogao da ih uradio. Brzo sam dobio mejl da sam prošao u drugi krug, nakon 20ak dana sam pozvan na remote intervju, ceo intervju bio je na engleskom, sastanak sa HR-om koja me je dala uvid u firmu i poziciju kao i potencijalnu platu tokom prakse i nakon prakse, nakon čega je usledio razgovor sa tehničarom, skoro sat vremena, krenuli smo od banalnih pitanja, preko komplikovaniji vezane za predmete na fakultetu, pa sve do manjih zadataka, uglavnom strukture podataka, grafovi i stabla. Osećao sam se kao da polažem malo teži ispit, ali sam znao 80% stvari. : )
Pitanja sa intervjua
 • What is web assembly?
 • Name some design patterns, explain and implement one of them.
 • What is LINQ in C#?
 • Explain hashmaps.
 • Delegates.
 • Primer polimorfizma.

FrontEnd developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR sa kojim sam sarađivao u prethodnoj firmi me je pozvao na razgovor. Technology stack na kojem sam ja radio je bio Angular, oni su mahom imali projekte za React. Uvod od strane njihovog lead-a je bio o projektu, prilično naširoko blago hvalisajući :) No dobro, kao prodaja priče dobro je zvučalo. Razmenili smo ideje i mišljenja o tehnologijama i razišli se prijateljski. Nisam osećao da bih se dobro uklopio u taj projekat i firmu.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRIME SOFTWARE
Adresa
Ulica Milojka Lešjanina 8, Palata Lešjanina 8, Niš
Datum osnivanja
3.8.2016
PIB
109642489
Matični broj
2121589
Poslovni naziv
Prime Software d.o.o. Niš-Medijana
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dimitar Nikolov Nachkov - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  650 EUR / mesečno
  650 650

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Prime Software d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška