O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Printec d.o.o. logo

Printec d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Printec Group je glavni provajder za transakciona rešenja u centralnoj i istočnoj Evropi, koji nudi širok spektar ICT rešenja prilagođenih potrebama finansijskih institucija, naftnih kompanija, velikih trgovaca, telekom operatera, kao i pružalaca usluga i vladinih organizacija u 15 zemalja.

Kompanija Printec Group je aktivna u regionu već 25 godina, i ona dizajnira, implementira i pruža tehnološka rešenja u oblastima ATM i EFT/POS mreža, samouslužnih kioska, elektronskog plaćanja i automatizovanih transakcija, trgovine, telekomunikacija i informacione bezbednosti. Radeći kao sistem integrator i one-stop-shop, kompanija takođe nudi kompletna softverska rešenja skrojena po meri i outsourcing usluge.

Partnerstvom sa vodećim svetskim kompanijama, kao što su NCR, Verifone, TONBELLER, Welcome Real-Time, Oracle, Flash Networks i mnogim drugim, Printec je stekao ogromno iskustvo i sada pruža najbolje usluge i pouzdana rešenja za širok spektar organizacija. Kompanija ima svoje ogranke u: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kipru, Češkoj, Makedoniji, Grčkoj, Kosovu, Moldaviji, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Ukrajini.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Miletnija Popovića 9, 11000 Beograd
+381 11 2206980