Kontakt

Adresa Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Beograd, Srbija
PIB 107671166
MB 20848413
Predstavništvo Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Privax je kompanija koja stoji iza Hide My Ass! (HMA!), sajta koji nudi besplatne i plaćene usluge za online privatnost, bezbednost i anonimnost na tržištu. Naša najpopularnija besplatna usluga je naš pretraživač (globalna publika od 10+ miliona jedinstvenih posetilaca mesečno), a naš najpopularniji plaćeni servis je VPN, naše službe za šifrovanje (desetine hiljada aktivnih pretplatnika je plaća).

Uspostavili smo prisustvo u Srbiji (Privax d.o.o.) i preselili smo se u nove kancelarije u Ušću, na Novom Beogradu krajem septembra 2012. godine, pa možemo da centralizujemo naše operacije za podršku klijentima i pružimo podršku 24/7 našim kupcima. Imamo niz fantastičnih mogućnosti da se pridružimo vodećem tržištu.

Iskustva o radu i sa intervjua (2)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Iskustvo · 26.02.2018.

Developer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno
Pozitivno

Dobra atmosfera. Obezbeđuju zaposlenima: - materijale za usavršavanje (knjige, kursevi, konferencije) - jednom nedeljno ručak - nekoliko puta godišnje prave timske aktivnosti (roštilje, žurke) - povremeno odlaske u bioskop - kafe, sokove, voće i slično

4
Arhiva | Iskustvo · 31.05.2017.

Support

Opšti utisak

2
Ne preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno
Pozitivno

Kao početna prica, Privax je bio sjajan. Imas svoj proizvod, radiš na podršci za njega, gledaš kako se razvija. Plata je takođe bila iznad proseka. Bila.

Zamerke

Na stranu to što su sad u okviru koorporacije, što se zna šta donosi, problemi u Privaxu počinju mnogo pre. Glumi se neko poverenje i transparentnost, a apsolutno sve se radilo i radi iza leđa. Nepoverljivi menadžment iz Londona postavlja potpuni promašaj od menadžera supporta da vodi kancelariju u Beogradu. Taj čovek...

12

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv PRIVAX
Poslovni naziv Privax d.o.o. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Mihaila Pupina 6, Novi Beograd
Datum osnivanja 30.07.2012.
PIB 107671166
MB 20848413
Zakonski zastupnici
Jack Christopher Cator - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu