Privax d.o.o.



Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Privax d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Support


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kao početna prica, Privax je bio sjajan. Imas svoj proizvod, radiš na podršci za njega, gledaš kako se razvija. Plata je takođe bila iznad proseka. Bila.
Zamerke kompaniji
Na stranu to što su sad u okviru koorporacije, što se zna šta donosi, problemi u Privaxu počinju mnogo pre.
Glumi se neko poverenje i transparentnost, a apsolutno sve se radilo i radi iza leđa. Nepoverljivi menadžment iz Londona postavlja potpuni promašaj od menadžera supporta da vodi kancelariju u Beogradu. Taj čovek je direktan razlog što je pola ljudi dalo otkaze i otišlo. Pored klasičnog nepotizma i zapošljavanja drugara, ako si žensko i dobro izgledaš, imaćeš šanse za posao.
ne preporučujem
utisak postavljen: 31.05.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Privax je kompanija koja stoji iza Hide My Ass! (HMA!), sajta koji nudi besplatne i plaćene usluge za online privatnost, bezbednost i anonimnost na tržištu. Naša najpopularnija besplatna usluga je naš pretraživač (globalna publika od 10+ miliona jedinstvenih posetilaca mesečno), a naš najpopularniji plaćeni servis je VPN, naše službe za šifrovanje (desetine hiljada aktivnih pretplatnika je plaća).

Uspostavili smo prisustvo u Srbiji (Privax d.o.o.) i preselili smo se u nove kancelarije u Ušću, na Novom Beogradu krajem septembra 2012. godine, pa možemo da centralizujemo naše operacije za podršku klijentima i pružimo podršku 24/7 našim kupcima. Imamo niz fantastičnih mogućnosti da se pridružimo vodećem tržištu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRIVAX
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 6, Novi Beograd
Datum osnivanja
30.07.2012.
PIB
107671166
Matični broj
20848413
Poslovni naziv
Privax d.o.o. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jack Christopher Cator - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija