O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Pro Tent d.o.o.  logo

Pro Tent d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

PRO TENT d.o.o. osnovan je od strane JP TERMOELEKTRANE Nikola Tesla d.o.o. 22.septembra 2003.godine kao preduzeće za pružanje usluga.

U oktobru 2005. JP TENT d.o.o. preneo je osnivačka prava na Vladu Republike Srbije. Od tada PRO TENT d.o.o. posluje kao privredno društvo.

Od samog nastanka, PD PRO TENT d.o.o. bazirao se na pružanje usluga iz pre svega mašinskog i elektro održavanja u PD TENT d.o.o.

Početkom 2009.godine, PD PRO TENT d.o.o. pružao je usluge iz svih oblasti PD TENT d.o.o, JP EMS, JP Beogradske toplane, Gradskoj opštini Obrenovac, opštinskim javnim preduzećima. Od 01.09.2009.godine, posle spajanja sa delovima PD SAVA TENT d.o.o.(usluge i radnički restorani), PD PRO TENT d.o.o. je u mogućnosti da pruža kvalitetne usluge iz raznih oblasti sa preko 2000 zaposlenih.

Danas PD PRO TENT d.o.o. sadašnjim i potencijalnim klijentima pruža veliki opseg delatnosti i usluga u skladu sa savremenim trendovima poslovanja kao što su: usluge mašinskog i elektro održavanja (remont termoenergetskih postrojenja, održavanje kranova i dizalica...), usluge iz oblasti zaštite životne sredine (rekultivacija deponija pepela, eko zaštita), Konsalting i inženjering, Ishrana zaposlenih, kao i ostale usluge(održavanje PP aparata, intelektualno-konsultantske usluge, projektovanje, iznajmljivanje stručne radne snage, fizičko-tehničko obezbeđenje, obezbeđenje objekata . . .

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod