Pro Tent d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

PRO TENT d.o.o. osnovan je od strane JP TERMOELEKTRANE Nikola Tesla d.o.o. 22.septembra 2003.godine kao preduzeće za pružanje usluga.

U oktobru 2005. JP TENT d.o.o. preneo je osnivačka prava na Vladu Republike Srbije. Od tada PRO TENT d.o.o. posluje kao privredno društvo.

Od samog nastanka, PD PRO TENT d.o.o. bazirao se na pružanje usluga iz pre svega mašinskog i elektro održavanja u PD TENT d.o.o.

Početkom 2009.godine, PD PRO TENT d.o.o. pružao je usluge iz svih oblasti PD TENT d.o.o, JP EMS, JP Beogradske toplane, Gradskoj opštini Obrenovac, opštinskim javnim preduzećima. Od 01.09.2009.godine, posle spajanja sa delovima PD SAVA TENT d.o.o.(usluge i radnički restorani), PD PRO TENT d.o.o. je u mogućnosti da pruža kvalitetne usluge iz raznih oblasti sa preko 2000 zaposlenih.

Danas PD PRO TENT d.o.o. sadašnjim i potencijalnim klijentima pruža veliki opseg delatnosti i usluga u skladu sa savremenim trendovima poslovanja kao što su: usluge mašinskog i elektro održavanja (remont termoenergetskih postrojenja, održavanje kranova i dizalica...), usluge iz oblasti zaštite životne sredine (rekultivacija deponija pepela, eko zaštita), Konsalting i inženjering, Ishrana zaposlenih, kao i ostale usluge(održavanje PP aparata, intelektualno-konsultantske usluge, projektovanje, iznajmljivanje stručne radne snage, fizičko-tehničko obezbeđenje, obezbeđenje objekata . . .

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRO TENT
Adresa
Krug Termoelektrane Nikola Tesla B, Beograd, Obrenovac
Datum osnivanja
22.9.2003
Matični broj
17522124
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE USLUGА PRO TENT DOO OBRENOVAC, UŠĆE
Delatnost kompanije
8010 - Delatnost privatnog obezbeđnja
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Vujičić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija