ProCredit Bank

ProCredit Bank

0 6

Podaci

Naziv PROCREDIT BANK
Poslovni naziv PROCREDIT BANK AD, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma Akcionarsko drustvo
Adresa Milutina Milankovica 17, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja 14.03.2001.
PIB 100000215
MB 17335677
Zakonski zastupnici
Svetlana Tolmačeva Dingarac - Predsednik izvršnog odbora

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Kontakt

Adresa Kirschwaldstrasse 19, 60435 Frankfurt, Nemačka
Telefon +381 11 2057000
PIB 100000215
MB 17335677
Zaposlenih 10001+
Predstavništvo Milutina Milankovića 17, 11070 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ProCredit banka je razvojno orijentisana banka koja pruža kompletnu bankarsku uslugu najvišeg kvaliteta stanovništvu i privredi. U našem poslovanju pridržavamo se nekoliko osnovnih načela: negujemo transparentnu komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, a usluge koje pružamo zasnovane su na razumevanju situacije svakog klijenta ponaosob i na temeljnoj kreditnoj analizi. Ovaj odgovorni pristup bankarstvu omogućava izgradnju dugoročnog partnerstva sa klijentima utemeljenog na obostranom poverenju. 

U poslovanju sa privredom fokusiramo se na kreditiranje veoma malih, malih i srednjih preduzeća, budući da smo uvereni da upravo taj sektor otvara nova radna mesta i pruža ključni doprinos privredi. Kroz razumljive i dostupne štedne i druge bankarske usluge, kao i investiranje značajnih sredstava u finansijsku edukaciju, težimo da promovišemo kulturu štednje i odgovornosti koja može doprineti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva.

Naši akcionari očekuju dugoročno održiv prinos na investicije, umesto kratkoročnog uvećanja profita. Znatna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih, kako bismo stvorili prijatnu i efikasnu radnu atmosferu, a našim klijentima osigurali ljubaznu i stručnu uslugu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ProCredit Bank

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu