O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
ProMobi servisni centar d.o.o. logo

ProMobi servisni centar d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

ProMobi servis telefona koji vašem mobilnom godi
Servis mobilnih telefona kome ste vi na prvom mestu

Ovlašćeni servis mobilnih telefona ProMobi nastao je 2009. godine iz želje da ljubiteljima mobilnih telefona i tableta, kakvi smo i sami, omogućimo servisiranje mobilnih uređaja po najvišim standardima i najnižim cenama.

Ipak, smatramo da to nije dovoljno za vas jer na popravku svog uređaja ne smete čekati danima ili nedeljama. Zato smo kreirali jedinstveni Brzi servis mobilnih telefona, servis mobilnih uređaja koji vam omogućava da vaš telefon ili tablet budu popravljeni i savršeno rade za samo 1 sat.

Kako to uspevamo? Kao ovlašćeni servis mobilnih telefona različitih proizvođača, uvek imamo dovoljnu količinu rezervnih delova za vaš model telefona. Na ovaj način ne gubite vreme čekajući da potrebni delovi budu poručeni, isporučeni, preuzeti, ocarinjeni i tek onda zamenjeni na vašem mobilnom telefonu. Sve ovo jednostavno preskačete. Znamo da je vaše vreme dragoceno i da želite svoj telefon nazad što pre i tu želju vam ispunjavamo – i to sada i odmah.

Kvalitet koji se prepoznaje
Imperativ koji smo postavili sebi – zadovoljstvo korisnika, ispunjavanje najviših standarda kada je u pitanju servis mobilnih telefona, stalno usavršavanje i usvajanje novih tehnologija, učinili su da steknemo poverenje i samih proizvođača mobilnih uređaja.

Još 2010. godine, kada je kompanija NOKIA pokrivala najveći deo tržišta mobilnih telefona, ProMobi je postao zvanični ovlašćeni NOKIA servis mobilnih telefonaove finske kompanije.

Dve godine kasnije postali smo ovlašćeni servis Samsung telefona, marke telefona koja je u tom trenutku bila u punom zamahu i prihvatala samo najbolje za svoje saradnike.

Tokom 2014. i kompanija Lenovo nam je ukazala svoje poverenje tokom probijanja na srpsko tržište te smo postali i Lenovo servis mobilnih telefona.

Brzina i kvalitet rada koje pružamo korisnicam ProMobi servisa za telefone i tablete učinili su da ostvarimo saradnju sa svim domaćim mobilnim operaterima i postanemo servisni centar za sve telefone koji se nalaze u njihovoj ponudi.

Bez obzira na lokaciju u Srbiji na kojoj se nalazite, ProMobi servis telefona u roku od 48 sati od trenutka kada predate uređaj, otkloniće svaki kvar, a telefon će ponovo biti u vašim rukama. Naravno, u vaš telefon ugrađujemo isključivo originalne delove proizvođača tako da vaš telefon neće izgubiti garanciju.

Ukoliko popravljate uređaj van garantnog roka, ProMobi vam daje garanciju od 6 meseci na svaki zamenjeni deo.

Servis mobilnih telefona u koji možete imati poverenje
U ProMobi servisu telefona svakog meseca vratimo u život oko 10.000 telefona i vratimo osmeh na lice isto toliko korisnika. Šta to znači za vas?

To znači da nema kvara sa kojim se nismo sreli i uspešno ga rešili, bez obzira da li se radi o hardverskom ili softverskom problemu. Bogato iskustvo u radu opremilo nas je znanjima i veštinama potrebnim da rešimo svaki problem koji muči vaš mobilni telefon i učinimo da vas vaš “džepni ljubimac” dobro služi.

I ne brinite, kada nam predate svoj mobilni telefon na servisiranje on je u sigurnim rukama. ProMobi serviseri predstavljaju vrhunske stručnjake u svojim oblastima. Neprekidno se usavršavaju u zemlji, ali i inostranstvu i revnosno prate i izučavaju svaki novi model telefona ili tableta koji se pojavi na tržištu.

U svome radu, serviseri koriste posebno podešene mašine, aparate i alat koje su proizvođači propisali, tako da ništa nije prepušteno slučaju. Od zamene ekrana na mobilnom, popravke kamere, mikrofona i zvučnika na telefonu, zamene tastera, matične ploče i flat kabla na uređaju, do instalacije operativnog sistema, spašavanja podataka sa mobilnog telefona, softverskog ažuriranja… Za svaki vaš problem imamo pravo rešenje.

Garantovana sigurnost vaših podataka
Budući da danas svi u mobilnom telefonu držimo osetljive podatke, sasvim je razumljivo ako ste se zapitali: “A šta ako u servisu saznaju moju lozinku? Da li sam u riziku da neko ukrade moje podatke, mailove ili fotografije?”

Olakšaćemo vam odmah. Budite bezbrižni. ProMobi servis telefona poseduje ISO 27001:2013 međunarodni sertifikat za bezbednost informacija, kojim se garantuje bezbednost svih podataka na mobilnom telefonu tokom servisiranja, kao i ISO 9001 sertifikat za upravljanjem kvalitetom poslovanja.

U prilog čuvanju vaše privatnosti govori i činjenica da su nam svoje poverenje dale brojneprestižne firme i kompanije, kao i banke, ministarstva…

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Endija Vorhola 9, 11000 Beograd - Čukarica, Srbija
011/3555-047