Prodyna d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Prodyna d.o.o.

  (4 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.8
beneficije

4.8
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

IT Consultant / Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Radim u Prodyni nekoliko meseci, i za sada imam uglavnom pozitivna iskustva. Ono po čemu se razlikuje Prodyna od većine firmi kod nas je korektan odnos prema zaposlenima. Neki konkretni benefiti koji se ističu su: internacionalno iskustvo, raznovrsni projekti, mogućnost napredovanja, pozitivna radna atmosfera, česti team building eventi, sertifikacije i kursevi, dobra organizacija, dobre beneficije, 25 dana odmora, dobre kancelarije i lokacija, parking mesta, putovanja...
Zamerke kompaniji
Trenutno nemam zamerki, jedino zavisno od projekta može se desiti da su malo česća putovanja, ako to nekom smeta
preporučujem
utisak postavljen: 08.09.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Senior java developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost za napredovanjem, visok nivo profesionalizma. Odličan balans između poslovnih obaveza i privatnog života. Izuzetno korektan odnos sa kolegama iz beogradske kancelarije ali i nemačkih kancelarija. Za razliku od ostalih kompanija "balkanskog tipa" (što domaćih, što "stranih") u kojima uvek pokušavaju da vam zakinu nešto: godišnji odmor, prijavu radnog staža, crno bele plate i slično, ovo je nemačka kompanija i prava radnika se poštuju.
preporučujem
utisak postavljen: 08.09.2016.

QA Engineer

Tamara Č., Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Kompanijom sam oduševljena. Na licima zaposlenih ne može da se vidi nezadovoljstvo. Kao jedna velika porodica su. Razgovor sa regionalnom menadžerkom je bio skroz opušten, prezentacija kompanije, prolazak kroz CV, potom su usledila standardna pitanja oko posla koji radim... Razgovor sa QA Lead-om je takođe bio opušten, upoznavanje, na kojim poslovima će raditi osoba koja bude dobila ponudu, šta sve pozicija podrazumeva i na kraju je bio test da se proveri poznavanje alata koji se koriste u testiranju kao i rad na automatizaciji. Sve u svemu, jako prijatno provedeno vreme i lepo iskustvo. Kompanija za svaku pohvalu i preporuku.

utisak sa intervjua postavljen: 02.08.2017.

Senior iOS developer

Aleksandar A., Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Bio sam kontaktiran sa ponudom za promenu radnog okruženja, kontakt je bio putem linkedin-a. Sve se odigralo veoma brzo. Na licu mesta uvideo sam da je u pitanju veoma ozbiljna kompanija sa direktnim ciljevima i konkurentnim projektima. Nije bilo nepoznanica. Prvo sam prošao uvodni intervju sa regionalnim menadžerom koja me je upoznala sa situacijom, projektom, pravilima i svim okolnostima. Nakon toga razgovarao sam sa ekspertom u njihovoj kompaniji koji je kroz intervju testirao moja znanja i interesovanja. Nakon toga usledio je treći razgovor koji je bio direktan sa Nemačkim klijentima. Razgovor je odlično prošao, pitanja su bila direktna i nedvosmislena. Pošto je u mojoj situaciji nakon ovog koraka bilo važno brzo delovanje, a čelnici kompanije Prodyna poslednju fazu nisu mogli ubrzati više od onoga što je bilo u tom trenutku, obavestio sam ih o stopiranju mojeg zaposlenja. Ovu kompaniju preporučio bih svakome ko je profesionalac u svojoj struci i onome ko je u situaciji da prihvati mnogobrojna putovanja koja su svakodnevica rada dobrih developera. Tamo će vas u svakom trenutku sačekati grupa raspoloženih ljudi spremna za rad i saradnju.

utisak sa intervjua postavljen: 13.05.2017.

Windows Sistem inženjer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Obzirom da se radi sa velikim klijentima, projekti su veoma interesantni. Što se tiče tehnologija uglavnom se radi sa on premise rešenjima, dok ima i klijenata koji koriste hibrid. Takođe ima dosta projekata migracije, koji su dosta izazovni i zahtevaju veoma dobro planiranje, mnogo izazova i svakako ima dosta toga novog da se nauči. Ekipa je mlada, druženje odlično.
Zamerke kompaniji
Ponekad klijent zahteva da se bude na lokaciji, to može nekome da predstavlja problem. Pošto su klijenti velike kompanije nekad komunikacija ide malo sporije.
preporučujem
utisak postavljen: 08.09.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Prodyna je nemačka kompanija koja se bavi IT strategijama, konsaltingom i razvojem softvera. Poseban fokus kompanije Prodyna je na razvoju softverskih rešenja za firme. Sa mnogo iskustva u Javi i EE, mi se bavimo i IT konsaltingom, architecture konsaltingom, razvojem softvera, quality menadžmentom i osiguranjem.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Professional Java Developer

Beograd

Self-confident and convincing manner in project situations, focusing on overall quality and customer satisfaction... (pročitaj oglas)

Senior Java Developer

Beograd

Self-confident and convincing manner in project environment, taking over responsibilities for the economic success of the company... (pročitaj oglas)

Linux System Engineer

Beograd

This position will be part of the Application Management team that is responsible for systems administration, installation, optimization, integration, troubleshooting, backup, recovery, modification, security, and upgrading of IT systems... (pročitaj oglas)

Professional Network / Security Engineer

Beograd  • Rok: 03.12.2017

At least 2 years of experience: Ethernet, LAN, WAN, Wifi, VPN (IPSEC, SSL), VLAN, OSPF, Routing, BGP, E-IGRP, Failover technologies, (HSRP, VRRP, CARP)/IP, Address Management (DHCP)/IPv4 TCP/UDP-IP in general... (pročitaj oglas)

JavaScript Front-End Developer (m/f)

Beograd

Minimum of 1 year experience developing with at least one JavaScript framework (e.g. AngularJS, Backbone.js, React)... (pročitaj oglas)

Senior Network / Security Engineer

Beograd

You should have at least 5 years of experience with the following network and security technologies: Ethernet, LAN, WAN, Wifi, VPN (IPSEC, SSL), VLAN, OSPF, Routing, BGP, E-IGRP, Failover technologies, (HSRP, VRRP, CARP)/IP Address Management... (pročitaj oglas)

Professional Network / Security Engineer

Beograd

At least 2 years of experience: Ethernet, LAN, WAN, Wifi, VPN (IPSEC, SSL), VLAN, OSPF, Routing, BGP, E-IGRP, Failover technologies, (HSRP, VRRP, CARP)/IP, Address Management (DHCP)/IPv4 TCP/UDP-IP in general... (pročitaj oglas)

Junior Professional Java Developer

Beograd

Self-confident and convincing manner in customer situations, first experiences in Java, web technologies, UML Design and data bases... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRODYNA DOO BEOGRAD
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 6, Beograd
Datum osnivanja
17.10.2013.
PIB
108266440
Matični broj
20964553
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO PRODYNA DOO BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jens Joachim Weimar - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija