O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Profiweld d.o.o. logo

Profiweld d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

1918. godine u Smederevu, osnovana je trgovačka radnja “Branković i Mitrašinović”. Ova radnja se pretežno bavila trgovinom robe široke potrošnje. Vremenom je došlo do smene generacija, kao i do promene naziva radnje, te je 1983. godine radnja dobila naziv ­ Samostalna zanatsko bravarska radnja, koja je u vlasništvu Slobodana Mitrašinovića. Razvojem u tehničko-tehnološkom i kadrovskom smislu kao i promenom uslova poslovanja, radnja je 1992. godine preregistrovana u proizvodno prometno preduzeće “Mitrašinović” d.o.o. 

Sve do Juna 2017.godine preduzeće je poslovalo pod imenom ''Mitrašinović'' d.o.o., u međuvremenu zbog izvoznih poslova osnovana je firma ''Profiweld''d.o.o. koja posluje u Slobodnoj Zoni Smederevo od 2015.godine, zbog pogodnosti koje Zona pruža svojim korisnicima a koji se pretežno bave izvozom, imajući u vidu da je preko 50% ukupnih prihoda vezano za izvoz, od Juna 2017.godine firma ''Mitrašinović''d.o.o. pripojena je firmi ''Profiweld'' d.o.o.

Danas je “Profiweld” d.o.o. iz Smedereva savremeno preduzeće osposobljeno da proizvodi najsloženije proizvode iz oblasti metaloprerade u skladu sa evropskim standardima i kriterijumima. Proizvodni program preduzeća zasniva se na proizvodnji:

-rezervnih delova za velike tehničke i privredne sisteme
-čeličnih konstrukcija i bravarije
-specijalnih mašina po projektu kupca
-pružanje usluga CNC sečenja limova : gasno i plazmom
-pružanje usluga CNC mašinske obrade : glodanje i struganje
-pružanje usluga mašinske obrade i bravarije : struganje, glodanje, bušenje, zavarivanje, navarivanje, rolovanje i savijanje


Kao najveći kvalitet preduzeća ističemo veliki broj visoko kvalitetnih radnika osposobljenih za rad na savremenim mašinama iz naše delatnosti ali i najsloženijim projektima sa veoma kratkim rokom izrade, po čemu smo prepoznatljivi u regionu.Broj radnika se zavisno od obima poslova uvećava, takođe povremeno se upošljavaju i visoko stručna lica kao spoljni saradnici na poslovima sa posebnim zahtevima.    

Investicioni program razvoja preduzeća je realan i usklađen sa mogućnostima, primeren stvarnim potrebama razvoja, sa orijentacijom na proizvodnju namenjenu izvozu (što ovo preduzeće u dobroj meri već ostvaruje) uz očekivanje intezivnijeg razvoja. Do kraja 2020.godine planirano je preseljenje u novu proizvodnu halu, okvirne površine od 2.200m2 plus upravna zgrada 360m2. U novoj proizvodnoj hali biće smeštena kompletna proizvodnja firme, halu će pokrivati 3 krana, maksimalna nosivost unutar hale biće 30tona.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Đure Salaja 15, 11300 Smederevo, Srbija
+381 26 4150 888