O kompaniji
4
Iskustva
2
Plate
Poslovi
Prointer IT Solutions and Services logo

Prointer IT Solutions and Services

2.5

O nama

Prointer IT Solutions & Services je osnovana 1999. godine. Za veoma kratko vreme postala je vodeća kompanija na polju Informacionih Tehnologija. Kompanija se primarno bavi implementacijom kompletnih IT rešenja, sistem integracijom, optimizacijom poslovne štampe, IT konsultantskim uslugama. Imamo partnerske odnose sa vodećim IT kompanijama u svetu. Naši klijenti su najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije, državna administracija i javna uprava.

PROINTER IT je posvećen pružanju servisa u oblasti informacionih tehnologija kako bi svojim klijentima omogućio da na najbolji način iskoriste prednosti vodećih rešenja današnjice i na taj način unaprede svoje poslovanje. Brzi napredak tehnologije je pokretač dramatičnih promena u načinu funkcionisanja društva kao i načinu poslovanja. Svaki novi napredak pokreće talase promena koje preplavljuju poslovni svet. PROINTER IT zasniva partnerski odnos sa svojim klijentima kako bi, koristeći moć vodećih tehnologija današnjice, na talasima promena zakoračili u uspešniju budućnost.

PROINTER IT pruža rešenja koja se baziraju na tehnologiji koja omogućava rešavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtevnijim i ključnim oblastima poslovanja: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta. Od samih početaka PROINTER IT prate uspesi na polju dizajna, razvoja i primene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih poslovnih sistema. Naši stručni programerski i konsultantski timovi iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti skoncentrisani su na rešenja prilagođena i razvijena u partnerskom odnosu sa našim klijentima.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod