Proton System d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Proton System d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u regionu koja pronalazi farmaceutske proizvode, učestvuje u njihovoj evaluaciji i registraciji u zemljama Evrope, uvozi ih i aktivno sprovodi medicinski marketing.Kompanija je osnovana 1999. godine i od tada se neprekidno razvija. Danas je kompanija Proton System prisutna u većini zemalja u regionu Balkana i Istočne Evrope.

Cilj kompanije Proton System je da zajedno sa svojim partnerima osigura da jedinstveni faramceutski proizvodi budu dostupni pacijentima kojima su potrebni. Istovremeno, u partnerskoj mreži se neprekidno razmenjuju znanja i novi rezultati koji pružaju uvid  u dokaze o delotvornosti preparata. Zbog toga jako puno ulažemo u postojeća partnerstva, a istovremeno smo otvoreni za stvaranje novih veza koje će nam pomoći da i na dalje razvijamo naš istraživački put i proizvodni portfolio.

Jedan od osnovnih ciljeva u kompaniji Proton System je briga za zaposlene, jer u najvećoj meri upravo od zaposlenih zavisi koliko uspešno ćemo ostvariti poslovnu strategiju. Proton System nastoji da obezbedi okruženje u kome će zaposleni težiti uspesima u atmosferi koja podstiče njihov razvoj.

Proces selekcije je organizovan tako da svi imaju jednake šanse, a posao dobijaju najbolji kandidati u zavisnosti od svog obrazovanja, sposobnosti i motivacije. Trudimo se da za svakoga pojedinačno definišemo planove za obuku i razvoj.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PROTON SYSTEM
Adresa
Viline vode bb, Beograd
Datum osnivanja
19.07.1999.
PIB
100256884
Matični broj
17234498
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU, POSREDOVANJE, EXPORT - IMPORT PROTON SYSTEM DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sava Crnogorac - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija