Prozone d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Prozone posluje u oblasti razvoja softverskih proizvoda i rešenja.

Prozone se specijalizovao u razvoju softvera za sektore finansija, nafte i gasa, komunalnih usluga i elektroprivrede, kao i za državne organe i organizacije. U cilju poboljšanja sopstvenog poslovanja Prozone je formalizovao procese koji se odnose na  uspostavlje i očuvanje poverenja svojih korisnika i ostvario je visoke standarde zaštite ispunjavanjem uslova za sertifikaciju ISO standarda.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior Java Software Developer

Novi Sad  • Rok: 01.10.2017

Previous software development experience with OO languages (primarily Java), strong understanding of OOP, design patterns nad common algoritms... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PROZONE
Adresa
Puškinova 26, Novi Sad
Datum osnivanja
05.11.2002.
PIB
102100980
Matični broj
08771251
Poslovni naziv
PROZONE DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA RAZVOJ I IMPLEMENTACIJU INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Radaković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija