Prva srpska televizijaNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Prva srpska televizija

  (2 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1.5
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

IT inženjer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad na televiziji je svakako jedno novo iskustvo. Broadcast IT je nešto što se može naučiti samo radom u televiziji. Redovna isplata zarade, organizovan prevoz, SIM kartica.
Zamerke kompaniji
Ne postoji sistem uvođenja novih zaposlenih u posao. Sve se svodi na ličnu snalažljivost kandidata i na kolegijalost ostalih. Često se dežura sam u smeni, pa iskusnije kolege moraju da budu pri telefonu kako bi pružili pomoć novom kolegi. Ne pridržavaju se dogovora postognutim u fazi dogovora oko angažovanja u firmi. Jedno se dogovoriš sa direktorom, a onda bude drugačije (naravno, na štetu zaposlenog). Ne postoji sistem usavršavanja zaposlenih (kursevi, seminari,...). Lako se dobija otkaz.
ne preporučujem
utisak postavljen: 08.05.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

IT inženjer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata i uvek na vreme.
Zamerke kompaniji
Radi se u smenama, ali pošto ne postoji dovoljan broj izvršilaca u službi, često se dešava da nema ko da radi, pa onda sve spadne na jednoga. Prilično je stresan posao i zahteva maksimalno angažovanje. Očekuje se da se zna mnogo. Od beneficija ne postoji ništa osim kartice za mobilni telefon. Nema stručno usavršavanja i nema napredovanja. Tu si - gde si.
ne preporučujem
utisak postavljen: 22.10.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Prva srpska televizija, skraćeno Prva, je srpska televizijska stanica koja je 20. septembra 2010. nasledila Fox televiziju. To je bila prekretnica za našu tv kuću koja je 2006. godine kao Fox televizija od Republičke radiodifuzne agencije dobila dozvolu za nacionalnu frekvenciju. Promena imena, menadžmenta, uvođenje najsavremenihih tehničkih standarda kvaliteta slike, visokobudžetnih i potpuno novih, modernih programskih sadržaja, bili su presudni da vrtoglavom brzinom krenemo uzlaznom linijom, što su svakodnevno potvrđivali sve bolji rejtinzi.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRVA TELEVIZIJA
Adresa
Autoput 22, Beograd
Datum osnivanja
24.02.2006.
PIB
104284066
Matični broj
20136588
Poslovni naziv
PRVA TELEVIZIJA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Peter Smith - Direktor
Peter Einstein - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija