Purchase ControlNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Purchase Control je globalna softverska kompanija, koja nudi rešenja za mala i srednja preduzeća, bazirana na cloudu, kako bi im pomogla da kontrolišu svoju potrošnju i uštede. Naš uspeh se gradi na stalnim inovacijama. Mi osluškujemo potrebe naših kupaca i dosledno im isporučujemo ono što im je potrebno.

Kompanija je osnovana 1998. godine u Dablinu, Irskoj, a ima kancelarije u Londonu, Bostonu i Brizbejnu. Naši klijenti su Thyssen Krupp Elevators (najveća kompanija za liftove u svetu), NHS (Velika Britanija), Ramada Hotels Worldwide, Brinks security i na stotine drugih u jedanaest zemalja u Evropi, Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama. Mnogi od tih klijenata su poslovali sa Purchase Control više od decenije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior Front-End Developer

Beograd  • Rok: 11.03.2020

A minimum of 4 years commercial experience as a Front-End Developer. Excellent English language skills, conversational and written. At least 2 years of experience with JavaScript object prototyping... (pročitaj oglas)

Front-End Web Developer

Beograd  • Rok: 19.01.2020

Strong experience with current standards compliant and accessibility conscious HTML5. Strong experience with CSS3. Strong experience with JavaScript. We work with jQuery and Bootstrap so experience and/or willingness to work with them is essential... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PURCHASE CONTROL
Adresa
Palmira Toljatija 62/25, Beorgad-Novi Beograd
Datum osnivanja
07.12.2012.
PIB
107845175
Matični broj
20882018
Poslovni naziv
PURCHASE CONTROL d.o.o. Društvo za računarsko programiranje Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Michael Higgins - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija