Q Agency

Q Agency

0

Kontakt

Adresa Reljkovićeva ul. 4, 10000 Zagreb
Telefon +385 1 4816 175
Zaposlenih 100-200
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Q agency je full-service agencija osnovana 2013. godine u Zagrebu. Radimo custom-made proizvode za klijente širom sveta, prisutni smo na 22 tržišta, od Dubajia do Aljaske. 

 

Nudimo usluge web i mobile developmenta, dizajna, Quality Assureancea, Project Managementa, ali i strategije razvoja proizvoda. 

 

Naš tim broji više od 220 predanih stručnjaka koji vole izazove i upravo zbog toga pazimo na kvalitet i zanimljivost projekata. Radili smo u raznim industrijama i sa velikim imenima, a neka od njih su Manpower, Novartis, Hilti, Coca Cola, Facebook i mnogi drugi. 

 

Negujemo dugoročne partnerske odnose što je rezultiralo nagrađivanim proizvodima i veoma zadovoljnim klijentima. Naš kvalitet potvrđuje Clutch, vodeća svetska platforma za rangiranje IT kompanija, koji nas je rangirao u Top 20 agencija u svetu, te MojPosao koji nas je nagradio kao Najboljeg Poslodavca.

 

Mi smo transparentni i otvoreni pojedinci koji ne poznaju granice, a naša Qultura je prepoznatljiva po tome što je opuštena, prijateljska i topla. Podstičemo stalnu edukaciju i lični razvoj, zdrav balans poslovnog i privatnog života i brinemo o zdravlju naših zaposlenih. Naše vrednosti su Move Fast, Be Kind, i Do More, i ta tri načela primenjujemo u našem svakodnevnom radu. Od 2020. godine nudimo mogućnost potpunog rada od kuće, fleksibilno radno vreme, ali i mnoge druge benefite poput online joge i edukacijskog budžeta. 

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Q Agency

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (3)

Remote

02.11.2021.

Remote

02.11.2021.

Remote

02.11.2021.

Remote

03.10.2021.

Istekao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu