QACube

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije QACube

Sistem programer

Insajder I., Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR intervju sa klasičnim pitanjima, prijatan razgovor. Tehnički intervju sasvim korektan jer pitanja nisu školska nego više iz iskustva što ostavlja utisak da njihovi programeri itekako vladaju materijom i ne kopiraju pitanja sa interneta. Razgovor je bio veoma prijatan. Najveća zamerka je kod samog vrha, menadžment je jako loš i dobro se pazite da vas ne prevare jer za njih usmeni dogovor ništa ne važi, lako pregaze reč koju su dali u prevodu prevaranti.
Pitanja sa intervjua
  • Pitanja su bila prilagođena CV-ju koji dostavite verovatno radi provere da li zaista vladate materijom koju ste opisali u CV.

utisak sa intervjua postavljen: 31.03.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija QACube je lider u oblasti grafičkih prikaza za kontrolu kvaliteta softvera.

QACube pomaže kompanijama da ostvare svoju konkurentsku prednost uz pomoć vizuelne analitike za kontrolu kvaliteta softvera i naprednih grafičkih prikaza koji pružaju detaljni pregled svih projekata, integrišući popularne ALM alate i alate za testiranje softvera, uključujući "Tosca Testsuite" kompanije "Tricentis", HP ALM, JIRA, "Excel", "Rally" i druge.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
QA Cube DOO
Adresa
Futoški put 93b, Novi Sad
Datum osnivanja
10.08.2015.
PIB
109107084
Matični broj
21126799
Poslovni naziv
QA Cube DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Milikić - Direktor
Filip Milikić - Direktor
Branko Milikić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija