Qualio

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Misija kompanije Qualio je da pomogne timovima koji grade proizvode koji spašavaju živote da se na tržište prikažu za manje vremena, uz manje troškova i manje rizika. Donosw sveža razmišljanja u usporenu industriju koja je zrela za promene i koja funkcioniše - Qualio je brza platforma br. 1 za nove kompanije o naukama o životu i koristi se u preko 75 zemalja.

Qualio je prva platforma kvaliteta koja pomaže kompanijama iz oblasti prirodnih nauka da postanu vođene kvalitetom i ubrzaju rast. U osnovi je savremeni sistem upravljanja kvalitetom koji omogućava kompanijama da pređu sa nepovezanih izvora, alata i podataka na pojednostavljene tokove rada i moćne uvide koristeći softver koji je jednostavan i zabavan za upotrebu.

Njihov tim je globalni, sa kancelarijama u San Francisku, Kalifornija, Dablinu, Irska i Vroclavu, Poljska. Pridružite se njihovom timu danas da biste podelili iskustvo i učili od neverovatno talentovanih ljudi iz celog sveta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija