Quality House D.O.O.

Quality House D.O.O.

Kontakt

Adresa Bulevar Cara Lazara 7, 21000 Novi Sad
Telefon 0213000740
Predstavništvo Bulevar Cara Lazara 7, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

U svemu što radimo, od testiranja, konsaltinga i procene do outsourcing usluga, dodajemo vrednost Vašem razvoju kroz razumevanje Vašeg poslovanja i potvrdom uspešnosti Vaših usluga.

Kako bi se osiguralo da pravovremeno puštanje proizvoda na tržište i smanjili troškovi na svim poljima, potrebno je krenuti od vrha, od planiranja i implementiranja poslovnih odluka.

Mi pronalazimo kritične tačke vaših aplikacija i njih prve rešavamo. Kada je to rešeno, projekat je spreman i pre nego što mislite!

Adaptacijom strategija i metodologija, omogućavamo Vam da pokrijete što više posla za što kraće vreme. Dobra stvar je što plaćate samo vreme provedeno u radu na Vašem projektu.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu