Quantox Technology


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Quantox Technology pruža kreativna rešenja koja omogućavaju prave rezultate kroz talenat, maštu i pravu strast za umetnošću veb dizajna i razvoja. Vi zamislite i mi ćemo stvoriti, od statičkih do interaktivnih veb sajtova, veb aplikacija, blogova, CMS...  Naši klijenti su mala i velika preduzeća, ali i regionalne i internacionalne kompanije - svi iz različitih sfera života i industrija koji žele da poboljšaju svoje online prisustvo kroz vrhunski dizajn i razvoj.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Frontend Developer

Beograd

Minimum of 2 years of professional web development experience, high proficiency with HTML5/CSS3 and table-less implementation... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 04.11.2016

Bachelor’s degree in IT, Computer Science, Software Engineering, Web Development or related field... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 04.11.2016

Work with large international team, upgrading and maintenance of CMS system serving large number of sites... (pročitaj oglas)

Senior PHP Developer

Beograd

Minimum of 2 years of professional web development experience, high proficiency with HTML5/CSS3 and table-less implementation... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
QUANTOX TECHNOLOGY DOO ČAČAK
Adresa
Gvozdena Paunovića 66
Datum osnivanja
10.04.2006.
PIB
104386102
Matični broj
20154993
Poslovni naziv
QUANTOX TECHNOLOGY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ČAČAK
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Popović - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija