Qvattro company d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Firma Qvattro Company je osnovana 2001. godine. Od svog osnivanja firma beleži konstantan rast u prometu i broju zaposlenih. Naša glavna delatnost je maloprodaja, trenutno poslujemo sa 30 objekata u lancu sa konstantnom tendencijom širenja.

Od osnivanja vodili smo se idejom da je moguće snabdeti potrošača svim potrebnim artiklima po pristupačnim cenama i taj imperativ smo zadržali do danas. Zbog toga u našem asortimanu imamo uglavnom domaće proizvode, a u poređenju sa cenama naših konkurenata uvek održavamo niži nivo. Nama je važno da vi budete zadovoqni cenama, uslugom i samo na taj način svi pobeđujemo.

Pri izboru članova našeg tima prioriteti su što prirodniji odnos prema potrošačima, ljubaznost i iskren osmeh.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
QVATTRO COMPANY DOO BEOGRAD
Adresa
Vinogradska 283 b, Beograd
Datum osnivanja
16.12.2001.
PIB
101555096
Matični broj
17355724
Poslovni naziv
QVATTRO COMPANY DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4649 Trgovina na veliko ostalim proizvodima za domaćinstvo
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slavko Bošković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija