O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
RD Inženjering dva d.o.o. logo

RD Inženjering dva d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

RD INŽENJERING bavi se izgradnjom i opremanjem poslovno-stambenih objekata na području Beograda i okoline. Od svog osnivanja 2001. godine, neprekidno dokazujemo svoj visoki kvalitet u oblasti izgradnje objekata i investicionih projekata u građevinarstvu. Svoj poslovni uspeh postižemo zahvaljujući tome što smo mi jedan operativan i fleksibilan tim stručnjaka. Spremni smo da efikasno i kontinuirano odgovorimo na sve veće zahteve standarda kvaliteta, životne sredine, ekonomičnosti i rokova.

Kvalitet i dinamika izvedenih radova razlikuje nas od ostalih kompanija, čine nas reprezentativnim i uzornim jer mi ne radimo sve drugačije, ali mnogo toga radimo bolje. Prateći savremena dostignuća u građevinarstvu, naša je želja da stalno napredujemo. Kao partner od poverenja koji će graditi vaše domove na atraktivnim lokacijama, stručno i kvalitetno, želimo da izrastemo u vodeću investiciono-projektantsku firmu čiji će objekti doprineti kvalitetu života ljudi i lepoti njihovog okruženja.

Uz sve poštovanje urbanističkih zahteva, posebnu odgovornost pokazujemo prema životnom okruženju. Priroda nam nudi rešenja koja mi, u saradnji sa timom vrhunskih stručnjaka, pružamo našim klijentima u vidu iskorišćenja geotermalne energije za prirodno hlađenje i grejanje prostora ili inovativno solarno postojanje.

Ono što posebno privlači naše klijente, to je mogućnost da sami učestvuju i daju svoj doprinos već pri planiranju izgradnje svog budućeg doma.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Stjepana Ljubiše 10, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 240 26 74