O kompaniji
63
Iskustva
40
Plate
2
Poslovi
RT-RK d.o.o. logo

RT-RK d.o.o.

4

O nama

Sedište kompanije je u Novom Sadu, od samog osnivanja 1991. godine. Od 2011. godine, kompanija se razvija u pravcu širenja regionalne mreže centara i otvara odeljenja u Beogradu, Banja Luci. Pozitivna iskustva saradnje sa FTN-om u Novom Sadu, trudi se da prenese i na saradnju sa eminentnim fakultetima u regionu (ETF u Beogradu, MATF u Beogradu, ETF u Banja Luci).

SARADNJA SA SVETSKIM IMENIMA U OBLASTI POTROŠAČKE ELEKTRONIKE

Danas RT-RK angažuje više od 600 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, što je čini jednom od najvećih kompanija za razvoj softverskih rešenja u oblasti jugoistočne Evrope. Poslovanje kompanije je u potpunosti usmereno na strano tržište. TTTech, MIPS/Imagination, CISCO, Cirrus Logic, Xiaomi, Harman Kardon, Onkyo & Pioneer, Starkey Hearing Technologies, Marvell, iWedia, Stofa, Bouygues Telecom, NTT Docomo & Plala, VEON, Sky, Reliance Jio, Netbynet, SaskTel, MediaTek, samo su neka od imena sa liste naših zadovoljnih partnera i klijenata. Kako se oni nalaze u različitim delovima sveta, naši zaposleni imaju mogućnost da putuju i upoznaju se sa različitim kulturama i da na taj način obogate osim profesionalnog i lično iskustvo.

BRIGA O PROFESIONALNOM RAZVOJU ZAPOSLENIH

Kao stalno rastuća kompanija, sa ozbiljnim, dugogodišnjim iskustvom trudimo se da vodimo brigu o svojim zaposlenima. Profesionalni razvoj zaposlenih stimulišemo radom na inovativnim projektima koji podrazumevaju rad sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima. Mimo toga se trudimo i da olakšamo uvođenje novozaposlenih u posao, redovnim organizovanjem internih stručnih kurseva, mentorskim pristupom, itd.  

STIMULACIJA AKADEMSKOG RAZVOJA

Akreditacijom od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije kao razvojno-istraživačkog instituta, inovativni i naučno-istraživačkih potencijali kompanije su potvrđeni i na formalnom nivou. Za one koji žele da nastave sa akademskim razvojem, pomažemo upis na doktorske studije, objavljivanje i prezentovanje naučno-istaživačkih radova kako na domaćim, tako i na stranim stručnim konferencijama.

DODATNO EDUKOVANJE STUDENATA

Za buduće IT profesionalce koji su još na studijama, tradicionalno organizujemo različite letnje škole i prakse kako bismo im pružili priliku da se upoznaju sa oblašću rada naše kompanije. Tokom jula i avgusta organizujemo letnju praksu i letnje škole u oblasti embedded developmenta, FPGA i IoT. Osim toga, imamo različite programe stipendiranja za studente koji se nalaze na različitim nivoima studija. Ukoliko želite da se informišete ili ste već odlučili da postanete RT-RK stipendista, slobodno pišite na e-mail: stipendija@rt-rk.com.

Tech stack

C C++ Java JavaScript Python Go Assembly P4 Lua Linux Android iOS Windows RTOS ROS Qt gTest TensorFlow OpenVX OpenCL CUDA AutoSAR

Beneficije

Obuke, konferencije

• Obuke iz engleskog jezika
• Mogućnost učešća na konferecijama

Timska druženja

Team building aktivnosti

Sport i rekreacija

• Timski sportovi (odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis i badminton)
• Popusti za razne usluge (Fitpass kartice)

Nagrade, bonusi, pokloni

• Nagrade za inženjere godine
• Pokloni za novorođenčad

Edukacija, profesionalni razvoj

• Stručna biblioteka
• Stručni treninzi

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Fleskibilno radno vreme

Zabavni sadržaj

• Fun room
• Karte za pozorišnje predstave
• Novogodišnja žurka

Porodica i roditeljstvo

• Novogodišnji program za decu zaposlenih
• Godišnji piknik za porodicu i prijatelje

Zdravlje

Sistematski preventivni pregledi

Rad od kuće

Rad od kuće

Kompanijski popusti

• Popusti za razne usluge (zdravstvene ustanove)
• Popusti za razne usluge (bankarske usluge)

Poslovna putovanja

Mogućnost poslovnih putovanja u inostranstvo

Društvena odgovornost

Učešće u različitim događajima humanitarnog karaktera

Personalizovane beneficije

Podršaka akademskoj karijeri

Naši ljudi

Predrag Dimković

Group Leader

Miroslav Bako

Technical Lead

Dragan Cuca

Senior Hardware Engineer

Radovan Čelić

DSP Application Engineer

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt