RZD International d.o.o. ogranak Beograd


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

RZD International L.L.C. je inženjering kompanija u okviru Ruskih železnica (RZD), osnovana u cilju centralizacije strateškog planiranja i upravljanja infrastrukturnim projektima Holdinga van Rusije.

Danas nudimo našim kupcima širom sveta čitav spektar građevinskih železničkih usluga i tehnologija, počevši od ranijih studija o izvodljivosti i izrade i puštanja projekata po sistemu ključ u ruke.

Klijenti koji rade sa RZD Interational L.L.C. imaju koristi od ogromnog intelektualnog i praktičnog iskustva Ruske železničke industrije, kao i vodećih ruskih i međunarodnih tehnologija i znanja. Mnoga od naših inženjering rešenja su jedinstvena i tehnološki bez premca.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RZD INTERNATIONAL
Adresa
Balkanska2, Beograd
Datum osnivanja
21.02.2013.
PIB
107941862
Matični broj
29505080
Poslovni naziv
Društvo s ograničenom odgovornošću RZD International Ogranak Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
4212 Izgradnja železničkih pruga i podzemnih železnica
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Sergej Pavlov - Zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija