Radio SNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kombinacijom domaće pop muzike, informativnog programa i zanimljivih kontakt emisija, Radio S godinama drži primat u našem etru kao radio stanica kojoj se najviše veruje. Radio S je počeo sa radom pre skoro 20 godina - krajem avgusta 1994. godine. Od početka, koncipran je kao muzički radio koji emituje pop, rok i zabavne hitove uz kratke govorne segmente koji su informativni i sadržajni. Muzička šema bazirana je na domaćoj muzici, a inostrana muzika zastupljena je u programu sa pop i rok hitovima osamdesetih i devedesetih godina.

Radio S je 2006. godine dobio nacionalnu frekvenciju na konkursu koji je raspisala Republička radiodifuzna agencija. Prema istraživanjima koje svakog meseca sprovodi Ipsos – Strategic Marketing, Radio S je najslušanija nacionalna radio stanica u Srbiji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RADIO S
Adresa
Kneza Višeslava 72, Beograd
Datum osnivanja
20.06.2003.
PIB
102954846
Matični broj
17488589
Poslovni naziv
RADIODIFUZNOPRIVREDNO DRUŠTVO RADIO S DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6010 Emitovanje radio-programa
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Anđelković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija