Raiffeisen banka a.d.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Raiffeisen banka a.d.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

2
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

System Administrator

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od sedam godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlični uslovi za rad, rad na savremenoj opremi, sve prinadležnosti na vreme i po zakonu, potpuno poštovanje ugovora o radu, odnos kompanije prema radniku odličan.
Zamerke kompaniji
Open space prostor, nemogućnost napredovanja, nezamenljivost srednjeg nivoa menadžmenta.
preporučujem
utisak postavljen: 08.02.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Raiffeisen banka a.d. je jedna od vodećih banaka u Srbiji po svim najvažnijim kriterijumima: bilansnoj aktivi, kreditima, depozitima, ukupnom kapitalu i ostvarenom profitu. U martu 2011. godine banka je proslavila deset godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kao prva domaća banka u stoprocentnom stranom vlasništvu.

Posluje u okviru grupacije Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi, i deo je RZB grupe. Poslovanje u Srbiji započela je u julu 2001. godine, kao prva banka osnovana sa 100% stranog kapitala. Svoje aktivnosti razvija u tri najvažnija pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Banka nudi sve vrste bankarskih usluga u skladu sa zapadnim standardima, uz istovremeno razumevanje specifičnosti i mogućnosti koje pruža domaće finansijsko tržište.

Kao potvrdu poslovnog uspeha, banka je od samog početka dobijala brojne nagrade i priznanja od strane renomiranih međunarodnih finansijskih časopisa: Euromoney, The Banker, Global Finance iFinance Central Europe. Prošlogodišnji je dobitnik plakete za “Najbolji inostrani korporativni brend” u akciji “Najbolje iz Srbije”, koju organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i usluga i magazin “Privredni pregled”.

Raiffeisen banka je u 2010. godini ostvarila dobre poslovne rezultate, premašivši planirane ciljeve u većini segmenata. Tokom prošle godine ostvaren je profit od 27,1 miliona evra, čime je premašen cilj budžetiran za tu godinu. Ostvareni profit će, kao i svih prethodnih godina, biti reinvestiran u kapital banke, što jasno dokazuje opredeljenost banke i njenih akcionara da dugoročno i vrlo aktivno budu prisutni na srpskom tržištu. Tokom prethodne godine i kapital banke je održan na veoma visokom nivou od 474,2 miliona evra, što daje veliku sigurnost i čvrstu osnovu za dalji rast banke u periodu koji predstoji.

Baza klijenata broji gotovo 500.000 klijenata, a Raffeisen banka je u toku 2010. godine potvrdila i svoju poziciju jednog od vodećih kreditora u Srbiji.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Viši administrator sistema

Beograd  • Rok: 27.03.2018

Temeljno znanje i višegodišnje praktično iskustvo u održavanju Linux operativnih sistema... (pročitaj oglas)

Mlađi administrator sistema

Beograd  • Rok: 27.03.2018

Monitoring rešenja (Nagios), sistem za automatizaciju (Puppet)... (pročitaj oglas)

Administrator sistema

Beograd  • Rok: 27.03.2018

Temeljno znanje i višegodišnje praktično iskustvo u održavanju Windows Server operativnih sistema u Enterprise okruženju... (pročitaj oglas)

Inženjer IT razvoja

Beograd  • Rok: 27.02.2018

Fakultetsko obrazovanje, VII stepen (matematički fakultet, elektrotehnički fakultet, FON). Iskustvo u radu sa SQL/PLSQL-om i relacionim bazama podataka. Poželjno iskustvo u radu sa Oracle bazom podataka i u radu u Oracle Forms-u... (pročitaj oglas)

Senior System Administrator

Beograd  • Rok: 27.02.2018

Temeljno znanje i višegodišnje praktično iskustvo u održavanju Linux operativnih sistema; Poznavanje VMware rešenja. Iskustvo u shell skriptingu (bash)... (pročitaj oglas)

Junior System Administrator

Beograd  • Rok: 27.02.2018

Linux operativni sistem i njegovi servisi. Shell skripting (bash)... (pročitaj oglas)

Administrator sistema

Beograd  • Rok: 23.02.2018

Minimum 3 godine radnog iskustva na poziciji sistem administratora, odlične analitičke i interpersonalne sposobnosti... (pročitaj oglas)

Administrator sistema

Beograd  • Rok: 24.01.2018

Temeljno znanje i višegodišnje praktično iskustvo u održavanju Windows Server operativnih sistema u Enterprise okruženju... (pročitaj oglas)

Viši administrator sistema

Beograd  • Rok: 26.01.2018

Temeljno znanje i višegodišnje praktično iskustvo u održavanju Linux operativnih sistema... (pročitaj oglas)

Mlađi administrator sistema

Beograd  • Rok: 26.01.2018

Linux operativni sistem i njegovi servisi, Shell skripting (bash). (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RAIFFEISEN BANKA
Adresa
Đorđa Stankovića 16, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
19.02.2001.
PIB
100000299
Matični broj
17335600
Poslovni naziv
RAIFFEISEN BANKA AD BEOGRAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Zoran Petrović - Predsednik izvršnog odbora
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija