Raking d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Raking d.o.o. pruža usluge razvoja softvera u svim oblastima vezanim za dizajn i razvoj informacionih sistema prilagođenih korisnicima. Naši programeri mogu da dizajniraju i održavaju aplikacije prilagođene Vašim poslovnim zahtevima i to na vreme i u skladu sa raspoloživim sredstvima. Neki zadaci se outsorce-uju kako bi se umanjili ukupni troškovi izrade.

Članovi našeg tima su radili na više profesionalnih softverskih projekata za mnoge različite kompanije. Svako od njih poseduje visok nivo tehničke stručnosti. Među njima su i sertifikovani profesionalci i treneri (npr. Microsoft, Cisco).

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RAKING
Adresa
Zdravka Čelara 8, Beograd (grad)
Datum osnivanja
08.01.2003.
PIB
102540514
Matični broj
06721494
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA SOFTVERSKI INŽENJERING RAKING DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija