O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Rapidex Trade d.o.o. logo

Rapidex Trade d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Danas je RAPIDEX TRADE lider u svojoj oblasti delatnosti i predstavlja dinamičnu kompaniju u potpunosti posvećenu i spremnu da odgovori na sve potrebe svojih klijenata, bez obzira na velike promene u poslovnom ambijentu i tržišnim uslovima poslovanja.

Oni stvaraju nove vrednosti kroz pružanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga koje neguju poverenje klijenata i njihovo zadovoljstvo. Kroz otvorenu, fer i jasnu poslovnu politiku žele da objektivno sagledavaju činjenice na tržištu i da kontinuirano i hrabro prihvataju izazove koji im se nameću. Na ovaj način teže neprekidno zadobijati poverenje svojih klijenata i demonstrirati svoje sposobnosti, kapacitete i ukupne mogućnosti.

Njihova poslovna politika se zasniva na besprekornom kvalitetu rezervnih delova, opreme i ulja koje nude svojim klijentima i unapređenjem sistema kvalitetom u svim fazama procesa rada.

Uspostavljen je sistem menadžmenta kvalitetom TUV Rheinland InterCert Kft. koji odgovara zahtevima ISO 9001:2015 od 2016 godine. Sertifikovani su od 2007.godine.

U svom prodajnom programu zastupljen je asortiman robe od preko 20.000 pozicija od preko 80–tak najpoznatijih brendova u autoindustriji (WABCO, BOSCH, HENGST, TEXTAR, MERITOR, FEDERAL MOGUL, ZF, SACHS, DINEX, Q8 OILS, VALEO, MAHLE, FRIMATEC, SKF i dr.) za najpoznatije modele vozila MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, IVECO, RENAULT, NEOPLAN, SETRA, SCHMITZ CARGOBULL, SCHWARZMULER i drugi.

Njihova prodajna mreža zadovoljava sve potrebe 7.000 kupaca, a rasprostranjena je na teritoriji Srbije sa sedištem u Novom Sadu, gde se nalazi i glavni magacinski prostor na površini od preko 10.000 m2 i 17 predstavništava Rapidex trade koji se nalaze u: Beogradu, Čačak, Paraćinu, Niš, Vranje, Novom Pazaru, Loznica, Subotica, Sombor, Vrbas, Veternik, Nova Pazova, Kragujevac i Požega. Na teritoriji Bosne i Hercegovine imamo predstavništva u Banja Luci, Bijeljini i Sarajevu, a prva poslovnica Rapidex-a na teritoriji Evropske unije nalazi se u Ljubljani u Sloveniji. Svoju robu prodaju i na teritoriji Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

Poseduju najsavremenije tehničko–informacione i logističke kapacitete za najkvalitetnije izvršenje svih poslova iz našeg delokruga rada.

Entuzijazam i posvećenost zaposlenih čine najveću snagu firme i to im daje odličnu osnovu za dalji razvoj i unapređenje poslovanja i mogućnost da i dalje budu lideri na tržištu prodaje rezervnih delova za komercijalna vozila.

Vreme - najskuplji izvor! Provedite vreme na najplodonosnijim područjima.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod