Rare Crew

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Rare Crew

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

IT Tester

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Pozitivna radna atmosfera, dobar tim
- Sjajni mentori
- Odličan menadžment
- Odlični uslovi i mnoštvo beneficija
- Dobro radno vreme
- Mogućnost ličnog razvoja i napredovanja
- Mogućnost putovanja
Zamerke kompaniji
- Bez zamerki
preporučujem
utisak postavljen: 27.02.2018.

Business Intelligence Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Celokupan proces selekcije je bio izmedju 3 - 4 nedelje. Kontaktiran sam od strane menadžera ljudskih resursa putem e-pošte, a potom je zakazan prvi razgovor sa istom osobom i prolazi se kroz iskustvo, veštine i znanje na osnovu prethodno poslatog CV-a. Sledeći korak je bio testiranje. Za kandidata koji poseduje znanje test je bio lak, za osobu koja ne zna i najlakša stvar u testu bi bila najteža, tako da nema smisla komentarisati sam test u navedenoj formi (lak/srednji/težak). Dodao bih da su zadaci bili interesantni. Pregled testa sa budućim teamleader-om, konkretna pitanja u vezi testa i direktna pitanja od strane teamleader-a sa kandidatovim objašnjenjima. Menadžer kancelarije u Beogradu je prijatan čovek, nije osoba iz IT sveta, tako da nisam očekivao konkretne informacije o samom poslu i projektima. Prvi utisak prijatan.

utisak sa intervjua postavljen: 21.02.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Junior Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Izuzetno dobra i pozitivna radna atmosfera
- Kolege nesebično dele svoje znanje
- Firma je vrlo dobro organizovana
Zamerke kompaniji
Za par meseci, koliko sam već u firmi, nisam naišao ni na šta što bih mogao da računam kao zamerku.
preporučujem
utisak postavljen: 04.11.2018.

Junior Software Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Jako lepo iskustvo u ovoj kompaniji, sjajna atmosfera u kancelarijama (ima ih 2, jedna preko puta druge). Uvek možete računati na pomoć kolega, znanje se nesebično deli. Stalno Imate sveže voće, kafe, čajeve. Site manager, iako nije iz IT-a, je jako pozitivna osoba i pomoći će kako god može da olakša rad ili reši neki problem koji imate na poslu. Zadužuje se kompanijin laptop tako da postoji mogućnost da ponekad radite od kuće. Interesantni projekti, kao i KT sesije gde dosta može da se nauči.
preporučujem
utisak postavljen: 26.10.2018.

BI Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
Kako je izgledao proces
Prvi krug razgovor sa CEO, zapravo CEO predstavlja firmu. Zatim se radi test. Drugi krug je Skype razgovor sa teamleadom koji pregleda test gde se postavljaju dodatna pitanja i nakon toga se dobija ponuda. Kancelarije u Beogradu su na Autokomandi, 2 adaptirana stana. Prostor mi se nije dopao jer je nekako tesno, mnogo ljudi na malom prostoru, nulta privatnost. Na mestu gde se prirodno očekuje spavaća soba se nalazi tim IT testera... Koliko sam zapazio, oprema je skromna (uglavnom 1 monitor po zaposlenom, nema dock stationa već direktno laptop prikačen, stolovi kao u igraonici postavljani), lokacija dosta loša jer nije realno otići bilo gde na ručak i vratiti se za pola sata koliko traje pauza. Radno vreme je fiksno od pola 9 do pola 5, nema kašnjenja. Radi se outsourcing uglavnom. CEO nije iz IT sveta, tako da nisam dobio neke informacije koje tehnologije koriste i način na koji rade, više uopšteno o klijentima za koje rade. Rekao je da će svi biti kontaktirani kako god uradili test da sa stručnom osobom prođemo kroz odgovore, pa će oni odlučiti kome će ponuditi posao. Ja sam imao peh da su mi greškom dali test za SW developera. Bilo im je neprijatno kad smo na kraju shvatili da nije ni trebalo da radim taj test i dobio sam ponudu da dođem sledeće nedelje da radim pravi test. Došao sam sledeće nedelje, test za BI je, barem meni, bio zaista lagan. Međutim, sledećeg dana sam dobio generički mail od HR da nisam prošao dalje. Insistirao sam da dobijem feedback kao što mi je obećano i samo sam dobio odgovor da sam SW test uradio korektno osim front-end dela, a da sam za BI eliminisan jer su oni već ranije zaposlili nekoga i nemaju više otvorenu poziciju, ali da mogu da dobijem detaljnije informacije o rezultatiuma testa ako želim. Rekao sam da želim, ali nikakav odgovor nije usledio, tako da smo tu završili. Sad, HR verovatno nikada neće reći direktno da ne ispunjavate očekivane uslove, već u nekoj uvijenoj formi, ali ovo što su mi rekli je jako neoprezno. Citiram: "As far as your profile is concerned, we will not schedule Skype interview, but not because you do not have the skills, but because we do not have the position open anymore - we had a lot of candidates and managed to close it very soon." (!!!) Deluje mi takođe da ne postoji u procesu selekcije momenat gde vi pričate o svom radu i šta biste želeli da radite, pa da vidite da li vam se taj posao uklapa u planove, već se testiraju vaše veštine i dobijate ponudu. Onaj koji vam je nadređeni ne poznaje tehnologije, pa ne možete s njim da pričate o tome, a onaj koji vas ocenjuje ne može da utiče na to šta ćete vi raditi. Mada, možda grešim, nisam stigao daleko u procesu selekcije da bih tvrdio, ali takav sam utisak stekao.

utisak sa intervjua postavljen: 17.08.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Rare Crew je dinamična softverska kompanija koja je posvećena pravljenju IT proizvoda i pružanju usluga kako bi osigurali visok nivo kvaliteta za naše klijente.

Naši klijenti su multinacionalne kompanije, koje predvode inovacije u zabavi, sportu i modi već više od jednog veka. Mi smo fokusirani na razvoj projekata u modi, zabavi i medijskom sektoru, a rad u tako dinamičnom okruženju se reflektuje i na naš svakodnevni posao.

Rare Crew trenutno ima kancelarije u Slovačkoj, UK i Indiji, a sada tražimo kolege za našu novu kancelariju u Beogradu.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca

Sve prijave prolaze kroz naš HR centar u Slovačkoj, a kandidati koji ispunjavaju kriterijume će biti pozvani na razgovor kako bi prošli kroz detalje navedene u CV i upoznali se detaljnije sa radom naše kompanije. Sledeći korak je intervju u našoj kancelariji u Beogradu na kome bi pričali o opisu radnog mesta za konkretnu poziciju i na kom bi kandidati imali kratku proveru njihovog tehničkog znanja u vidu testa. Mi nismo fanovi dugog procesa selekcije kandidata, već se trudimo da odmah nakon intervjua iznesemo konretnu ponudu kandidatima koji su ispunili naše zahteve.

 Šta nudimo našim zaposlenima?

Mlada smo kompanija i mi brinemo o našim zaposlenima. Komunikacija je veoma značajna i zato mi slušamo naše kolege jer njihove najvažnije ideje omogućavaju naš razvoj. Mi možda nemamo puno procesa, flipčartova i korporativnih alata, ali HEJ! ako imate ideju kako da unapredimo nešto, pozivamo vas da to iznesete. Mi često angažujemo mlade talente, a proces učenja i veštine koje oni stiču su najveći benefit za njih.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Software Developer (Bootstrap/MVC /.NET)

Beograd  • Rok: 13.10.2019

Front-end technologies: Angular 2+, javascript, HTML, CSS. Back-end C #, MS SQL, AutoFac, Repository pattern. Others ASP.NET MVC, REST, Microsoft Azure... (pročitaj oglas)

Mobile Developer

Beograd  • Rok: 14.09.2019

We are currently looking for mobile developers with a work experience of at least 2 years. You will be working with a wide range of technologies, typically: iOS / Android and Swift / Java, Kotlin... (pročitaj oglas)

Software Developer (Angular / MVC / .NET)

Beograd  • Rok: 07.08.2019

Front-end technologies: Angular 2+, javascript, HTML, CSS. Back-end C #, MS SQL, AutoFac, Repository pattern. Others ASP.NET MVC, REST, Microsoft Azure... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RARE CREW LTD. OGRANAK BEOGRAD
Adresa
Maglajska 24, Beograd
Datum osnivanja
09.10.2017.
PIB
110267597
Matični broj
29504474
Poslovni naziv
RARE CREW LTD. OGRANAK BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Peter Vasko - zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Dušan Tomić - zastupnik ogranka stranog pravnog lica

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija