Rare Crew

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Rare Crew

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

IT Tester

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Pozitivna radna atmosfera, dobar tim
- Sjajni mentori
- Odličan menadžment
- Odlični uslovi i mnoštvo beneficija
- Dobro radno vreme
- Mogućnost ličnog razvoja i napredovanja
- Mogućnost putovanja
Zamerke kompaniji
- Bez zamerki
preporučujem
utisak postavljen: 27.02.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Senior Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Dva kruga selekcije, uglavnom se razgovara o prethodnim iskustima i projektima nakon čega sam dobio ponudu za posao. Ponudu nisam mogao odmah da prihvatim jer sama kompanija nije pružila dovoljno informacija o samom projektu za koji sam bio namenjen, pa sam nastavio prepisku kako bih dobio više informacija o samom projektu i mojim zaduženjima u kompaniji. Prvo sam dobio odgovor sa nepotpunim informacijama, a nekoliko dana kasnije su povukli ponudu uz obrazloženje da im ne treba neko ko samo 'razgleda' ponudu poslova na tržištu. Ponudu jesam želeo da prihvatim, ali komunikacija mora da bude dvosmerna kako bi videli da li smo 'match' jedno za drugo. Ovako su dobili od mene informacije koje su ih zanimale, a meni nisu dali konkretne informacije o samom projektu i mojim zaduženjima. Srećom, u tom momentu još uvek nisam najavio otkaz u trenutnoj kompaniji pa nisam pretrpeo nikakvu štetu. Jako neodgovorno sa njihove strane.

utisak sa intervjua postavljen: 02.03.2018.

IT Tester

Milica R.
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon završenog konkursa, uradila sam online test u trajanju od 1h, a odgovor dobila istog dana. Nakon nekoliko dana, održan je Skype interview u trajanju od ~30 minuta, a posle nekoliko sati sam dobila ponudu za posao. Brzo i profesionalno.

utisak sa intervjua postavljen: 27.02.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Rare Crew je dinamična softverska kompanija koja je posvećena pravljenju IT proizvoda i pružanju usluga kako bi osigurali visok nivo kvaliteta za naše klijente.

Naši klijenti su multinacionalne kompanije, koje predvode inovacije u zabavi, sportu i modi već više od jednog veka. Mi smo fokusirani na razvoj projekata u modi, zabavi i medijskom sektoru, a rad u tako dinamičnom okruženju se reflektuje i na naš svakodnevni posao.

Rare Crew trenutno ima kancelarije u Slovačkoj, UK i Indiji, a sada tražimo kolege za našu novu kancelariju u Beogradu.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca

Sve prijave prolaze kroz naš HR centar u Slovačkoj, a kandidati koji ispunjavaju kriterijume će biti pozvani na razgovor kako bi prošli kroz detalje navedene u CV i upoznali se detaljnije sa radom naše kompanije. Sledeći korak je intervju u našoj kancelariji u Beogradu na kome bi pričali o opisu radnog mesta za konkretnu poziciju i na kom bi kandidati imali kratku proveru njihovog tehničkog znanja u vidu testa. Mi nismo fanovi dugog procesa selekcije kandidata, već se trudimo da odmah nakon intervjua iznesemo konretnu ponudu kandidatima koji su ispunili naše zahteve.

 Šta nudimo našim zaposlenima?

Mlada smo kompanija i mi brinemo o našim zaposlenima. Komunikacija je veoma značajna i zato mi slušamo naše kolege jer njihove najvažnije ideje omogućavaju naš razvoj. Mi možda nemamo puno procesa, flipčartova i korporativnih alata, ali HEJ! ako imate ideju kako da unapredimo nešto, pozivamo vas da to iznesete. Mi često angažujemo mlade talente, a proces učenja i veštine koje oni stiču su najveći benefit za njih.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

BI Developer

Beograd  • Rok: 10.08.2018

Knowledge of MS SQL, preferably Integration Services (SSIS) and Analytical Services (SSAS). Experience with ETL packages (Create, Deploy). Experience with SSAS – Tabular Model (Create, Deploy, Process)... (pročitaj oglas)

Junior Software Developer

Beograd  • Rok: 04.08.2018

We're looking for developers that enjoy teamwork and that, at the same time, can actively seek out challenges for themselves... (pročitaj oglas)

IT Security Specialist

Beograd  • Rok: 18.07.2018

At least 4+ years of experience in IT security, advanced English, knowledge and experience with ISMS, knowledge of firewalls, IPS systems and endpoint security... (pročitaj oglas)

IT Tester

Beograd  • Rok: 14.06.2018

Proven experience as a QA tester or similar role is desired, experience in project management and QA methodology is welcomed, ability to document and troubleshoot errors... (pročitaj oglas)

BI Developer

Beograd  • Rok: 23.05.2018

Knowledge of MS SQL, preferably Integration Services (SSIS) and Analytical Services (SSAS). Experience with ETL packages (Create, Deploy). Experience with SSAS – Tabular Model (Create, Deploy, Process)... (pročitaj oglas)

Software Development Team Lead

Beograd  • Rok: 22.04.2018

Extensive experience working in a team-oriented, collaborative environment, open to training and people management. 3+ yrs experience in SW development ( within the skills mentioned above)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RARE CREW LTD. OGRANAK BEOGRAD
Adresa
Maglajska 24, Beograd
Datum osnivanja
09.10.2017.
PIB
110267597
Matični broj
29504474
Poslovni naziv
RARE CREW LTD. OGRANAK BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Ogranak stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Peter Vasko - zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Dušan Tomić - zastupnik ogranka stranog pravnog lica
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija