Raspberry Technology d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Sama ideja i koncept "Raspberry TC" postoji mnogo pre nego što je firma zvanično počela da radi. U osnovi ideja, ali i današnji koncept je da se znanje i talenat srpskih IT stručnjaka i vizuelnih dizajnera u oblasti IT-a plasira na inostrano tržište kako bi mogli da se takmiče i dokažu svoj kvalitet i na globalnoj IT sceni.

Formalno gledano, “sve loptice su se složile” u prvoj polovini januara 2013.-te, kada je i odlučeno da se ideja ozvaniči, a strateški su odlučili da prve poslove rade u sferi web developmenta.

Kao platformu na kojoj razvijaju rešenja izabrali su TYPO3, moćni framework koji omogućava da se razvijaju veoma kvalitetna proširenja za potrebe pojedinačnog klijenta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Raspberry Technology doo
Adresa
Zdravka Jovanovića 55, Beograd - Čukarica
Datum osnivanja
20.01.2014.
PIB
108374033
Matični broj
20986409
Poslovni naziv
Raspberry Technology doo Beograd-Čukarica
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Zlatović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija