Raspberry Technology d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Sama ideja i koncept "Raspberry TC" postoji mnogo pre nego što je firma zvanično počela da radi. U osnovi ideja, ali i današnji koncept je da se znanje i talenat srpskih IT stručnjaka i vizuelnih dizajnera u oblasti IT-a plasira na inostrano tržište kako bi mogli da se takmiče i dokažu svoj kvalitet i na globalnoj IT sceni.

Formalno gledano, “sve loptice su se složile” u prvoj polovini januara 2013.-te, kada je i odlučeno da se ideja ozvaniči, a strateški su odlučili da prve poslove rade u sferi web developmenta.

Kao platformu na kojoj razvijaju rešenja izabrali su TYPO3, moćni framework koji omogućava da se razvijaju veoma kvalitetna proširenja za potrebe pojedinačnog klijenta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Android Developer

Beograd  • Rok: 13.09.2019

Excellent knowledge of Java (Kotlin is plus). Proficient in OOP, design patterns and data structures. Proficient in Git, or any similar source control system... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Raspberry Technology doo
Adresa
Zdravka Jovanovića 55, Beograd - Čukarica
Datum osnivanja
20.01.2014.
PIB
108374033
Matični broj
20986409
Poslovni naziv
Raspberry Technology doo Beograd-Čukarica
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Zlatović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija