O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Ratom Dell d.o.o. logo

Ratom Dell d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

GateBizzCommunications (ex Ratom Dell d.o.o) je internacionalna marketinška kompanija koja posluje širom sveta. Danas se naša primarna delatnost ogleda u stvaranju inovativnih rešenja u domenu marketinga, telemarketinga i reklamiranja.

Kompanija GateBizzCommunications nastala je 2012. godine. Prvobitna delatnost kompanije podrazumevala je telemarketing aktivnosti u okviru Korisničkog servisa. Usluge koje pruža Korisnički servis obezbeđuju krajnjim korisnicima optimizaciju korisničkih paketa, što predstavlja samo jednu kariku u lancu. Pozivanjem i primanjem poziva od krajnjih korisnika ispitujemo potrebe tržišta kako bi osiguravajuće kompanije povezali sa ciljnom grupom tj. korisnicima kojima je pomoć u ovom smislu potrebna. 

GBC tim čine visoko edukovani pojedinci sa internacionalnim životnim i radnim iskustvom. Odlikuje nas širok spektar veština i znanja. Naša motivacija je velika, jer volimo ono što radimo. Stvorili smo profesionalno i dinamično okruženje u kom svaki pojedinac može da se razvija, bude kreativan i ostvari rezultate.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Braće Grim 6/a, 11000 Beograd