Ratom Dell d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GateBizzCommunications (ex Ratom Dell d.o.o) je internacionalna marketinška kompanija koja posluje širom sveta. Danas se naša primarna delatnost ogleda u stvaranju inovativnih rešenja u domenu marketinga, telemarketinga i reklamiranja.

Kompanija GateBizzCommunications nastala je 2012. godine. Prvobitna delatnost kompanije podrazumevala je telemarketing aktivnosti u okviru Korisničkog servisa. Usluge koje pruža Korisnički servis obezbeđuju krajnjim korisnicima optimizaciju korisničkih paketa, što predstavlja samo jednu kariku u lancu. Pozivanjem i primanjem poziva od krajnjih korisnika ispitujemo potrebe tržišta kako bi osiguravajuće kompanije povezali sa ciljnom grupom tj. korisnicima kojima je pomoć u ovom smislu potrebna. 

GBC tim čine visoko edukovani pojedinci sa internacionalnim životnim i radnim iskustvom. Odlikuje nas širok spektar veština i znanja. Naša motivacija je velika, jer volimo ono što radimo. Stvorili smo profesionalno i dinamično okruženje u kom svaki pojedinac može da se razvija, bude kreativan i ostvari rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RATOM DELL
Adresa
Brace Grim 6/a, Beograd (grad)
Datum osnivanja
28.03.2008.
PIB
105954326
Matični broj
20401389
Poslovni naziv
RATOM DELL DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nenad Tomašević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija