Rendered Text

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Rendered Text

Account and Sales Representative

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Za apliciranje, pored CV-a, bilo je potrebno napisati priču o sebi na engleskom jeziku. Javili su se par dana nakon mog apliciranja na konkurs, sa formularom koji se odnosio na moje prethodno radno iskustvo i poznavanje pozicije za koju sam konkurisala. 3 dana nakon poslatog popunjenog formulara, zakazali su telefonski intevju (20-30 min) na engleskom, gde su mi usmeno postavljali slična pitanja kao iz formulara koji sam im prethodno poslala. Par dana nakon telefonskog intervjua zakazali su mi intervju u njihovim prostorijama. Intervju su vršile 3 osobe, na englesko-srpskom, i trajao je više od 3 sata. Nakon intevjua, prošlo je par dana gde sam dobila mail obaveštenja da će mi biti poslat poslednji test u toku sutrašnjeg dana, i da postoji određeni vremenski rok za koji ga treba uraditi. Test se sastojao od 4 pitanja, veoma stručna i usko vezana za njihovu delatnost. Meni je lično, iako imam dugogodišnje iskustvo u prodaji i IT branši, bilo potrebno 2 dana kako bih uradila test. Nakon poslatih odgovora, rečeno mi je da će se javiti u narednih 10 dana, bilo im je potrebno čak 45 da procesuiraju odgovore, i samo me obaveste mail-om da je drugi kandidat dobio posao. Naravno da je to uvek jedan od ishoda koji je moguć prilikom konkurisanja, i da sam se negde spremila za to, upravo zato što nisam dobila povratnu informaciju od njih u dogovorenom roku, ali mi je stvarno bilo veliko iznenađenje kada su na društvenim mrežama objavili da pozdravljaju novog kolegu - tj. devojku koja je sa mnom sve vreme komunicirala i testirala, putem mail-a, telefona i uživo! Na žalost, moje iskusvo sa njima je krajnje razočaravajuće, mukotrpno i sam proces je jako dugo trajao (31.01. sam aplicirala, 05.02. su mi se 1. put javili, 06.04.sam obaveštena da nisam dobila posao).
Pitanja sa intervjua
  • Write down an executive summary on continuous integration in the cloud.

utisak sa intervjua postavljen: 12.05.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Rendered Text je softverska kompanija iz Novog Sada. Kreatori su Semaphora, cloud servisa za kontinualnu integraciju (continuous integration). Semaphore se nalazi na samoj ivici evolucije i savremenih praksi softverskog inženjerstva, sa hiljadama korisnika u preko 80 zemalja sveta. Takođe, kreirali smo i Plakatt, stranicu namenjenu informisanju o predstojećim događajima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Linux Support Engineer

Remote Position  • Rok: 29.10.2019

Familiarity with a broad spectrum of technology stacks, including Rails, Python, Node, Java, and others; relational databases and NoSQL technologies... (pročitaj oglas)

Linux Support Engineer

Remote  • Rok: 03.10.2019

A solid understanding of the Linux operating system. Ability to debug and solve configuration, performance and reliability problems. Familiarity with a broad spectrum of technology stacks, including Rails, Python, Node, Java, and others... (pročitaj oglas)

CI / CD Solutions Engineer

Srbija  • Rok: 10.08.2019

An ideal candidate has 5+ years of hands-on experience in DevOps tools, including but not limited to: Jenkins / Gitlab CI / CircleCI, AWS / Google Cloud... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RENDERED TEXT
Adresa
Svetozara Miletića 10, Novi Sad
Datum osnivanja
16.03.2009.
PIB
105968724
Matični broj
61791213
Poslovni naziv
MARKO ANASTASOV PR IZRADA KOMPJUTERSKIH PROGRAMA RENDERED TEXT NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija