O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Revizorska kuća - Auditor d.o.o. logo

Revizorska kuća - Auditor d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

KO SMO MI

Kompanija za reviziju osnovana je 28. juna 1999. godine.

Vlasnik i generalni direktor kompanije je dr Zoran Đerković.

Naše glavne delatnosti su: računovodstvene i knjigovodstvene usluge, kontrolne i poreske savetodavne usluge i ostale konsultantske usluge iz oblasti ekonomije i prava.

Naše usluge vršimo na osnovu Odluke Federalnog ministarstva finansija SRJ i Odluke Ministarstva finansija Republike Srbije.


NAŠ CILJ

Naš primarni cilj je ispunjavanje potreba naših klijenata uz poštovanje zakonskih i etičkih principa.

Kako to da uradimo?

Garantovanjem visokog nivoa usluge i profesionalnosti u svakom pogledu na svaki način.

Ko će obezbediti sve gore navedeno?

Naš tim, kao i ceo sistem čiji je moto posvećenost klijentu.

Kompanija za reviziju revizor doo je deo sistema koji čine brokersko-dilerska kompanija Tezoro Broker i Institut za ekonomska istraživanja. Zbog ove komparativne prednosti, u mogućnosti smo da pružimo našim klijentima širok spektar usluga, pratimo razvoj naših klijenata i na taj način reagujemo na vreme sa generisanjem potrebnih odgovora i rešenja kako bismo osigurali ispravno donošenje poslovnih odluka.

Želeli bismo da istaknemo da je naš Institut, osnovan na Božić 7. januara 1991., bio jedna od prvih organizacija koja je početkom devedesetih dobila licencu za procenu vrednosti preduzeća od strane državnih vlasti i za koju uspešno posluje poslednjih 20 godina. U isto vreme, Institut je jedna od retkih organizacija koja je pre 10 godina dobila dozvolu za sudske sporove od strane odgovarajućih pravosudnih organa (Privredni sud u Beogradu).


Takođe, Institut se nalazi na listi ovlašćenih procenitelja Ministarstva ekonomije, Agencije za privatizaciju Srbije i Stečajne agencije, Fonda za razvoj Republike Srbije, kao i svih vodećih banaka u Srbiji (Banca Intesa, Komercijalna banka, Raiffeissen banka , Societe generale banka, Univerzal banka itd.).

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod