Ringier Axel Springer d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ringier Axel Springer d.o.o. vodeća je izdavačka kuća na teritoriji Srbije u čijem portfoliu se nalaze brojna visokotiražna štampana izdanja „Blic“, “24 sata”, “Alo”, “Blic žena”, “Puls”, NIN i “Auto Bild”.

Prepoznajući sve veću potrebu čitalca za trenutnim informacijama koje se mogu dobiti putem interneta, kompanija novembra 2010. uvodi prvu integrisanu redakciju u regionu i ulaže u razvoj internet sajtova. Blic.rsPulsonline.rs i Zena.rs, ubrzo postaju najposećeniji internet portali. Veliki uspeh postižu i projekti - internet prodavnicaNonstopshop.rs i sajt za putovanja Superodmor.rs.

Kompanija je osnovana 1996. godine. Od 2010. godine Ringier Axel Springer Srbija postaje deo novoosnovane medijske grupacije Ringier Axel Springer Media AG, koja  takodje posluje u Poljskoj, Slovačkoj i Mađarskoj.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RINGIER AXEL SPRINGER DOO BEOGRAD
Adresa
Žorža Klemansoa 19, Beograd
Datum osnivanja
18.03.1996.
PIB
100000889
Matični broj
17134990
Poslovni naziv
IZDAVAČKO DRUŠTVO RINGIER AXEL SPRINGER DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
5813 Izdavanje novina
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Drakulić - Petrović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija