O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Ringier Serbia doo logo

Ringier Serbia doo

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Ringier Serbia doo je digitalna i medijska internacionalna kompanija, lider u digitalnom izdavaštvu sa 81% tržišnog udela u Srbiji. 

Blic.rs, više od deceniju je po Gemiusu najposećeniji je portal, a u digitalnom porfoliju su još i Sportal.rs, Žena.rs, Pulsonline.rs, forum Ana.rs, kao i oglasni portali Nekretnine.rs i Mojauto.rs. Riniger Serbia je izdavač i štampanih publikacija: Blica, Blic žene i NIN-a, posluje i na području Republike Srpske kao EuroBlic Press koji izdaje Euro Blic i Srpskainfo.com.

Osnivač je Blic fondacije koja pomaže najugroženijoj deci, jedan je od osnivača Inicijative Digitalna Srbija kao i Švajcarsko-srpske trgovinske komore.

Kompanija je u Srbiji kao izdavač Blica osnovana 1996. godine, a danas je deo švajcarske internacionalne medijske grupe Ringier AG koja posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Aziji i Africi.

Zahvaljujući svom poslovanju u 10 zemalja: Švajcarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Estoniji, Letoniji i Litvaniji i Poljskoj, kompanija Ringier AG lider je na medijskom i digitalnom tržištu Centralne i Istočne Evrope.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt